Tuesday, July 8, 2014

The Body Shop Tea Tree Foaming Cleanser





  • Putų konsistencijos prausiklis su arbatmedžių aliejumi gerai valo odą, lengvai vėsina.
  • Su arbatmedžių, tamanų aliejais, gluosnių, mėtų ekstraktais.
  • Skirtas riebiai, probleminei odai.

labai sužavėjo neįprasta technologija, kuri skystą prausiklį paverčia putomis.

tikrai gerai valo odą, pašalina jos paviršiuje esančius nešvarumus bei išsiskyrusių riebalų perteklių.
po naudojimo oda tampa pastebimai švaresnė, produktas suvienodina odos atspalvį. 
taip pat po naudojimo nesijaučia tempimo pojūčio, tiesiog jaučiasi, jog oda buvo švariai nuvalyta.

mano požiūriu tai yra idealus produktas naudoti vasarą, nes jo kvapas bei jame esančios sudedamosios dalys maloniai atgaivima bei vėsina veido odą. 

po maždaug savaitės naudojimo pastebėjau, jog aknės dėmelės gerokai pašviesėjo, odos būklė tapo pastebimai geresnė, o naudojamas kartu su tos pačios arbatmedžių linijos toniku, produktas padeda dar greičiau naikinti atsiradusius spuogus bei po jų likusias dėmeles. 

esu daug kartų girdėjusi apie tai, jog putų konsistencijos prausikliai yra linkę gerokai išsausinti odą, tačiau naudojant šį gaminį su tokia problema visiškai neteko susidurti - jis neišsausina odos, tik mažina atsiradusius spuogelius, galiausiai išsausindamas tik juos. 

kituose šios linijos produktuose vyrauja labai stiprus arbatmedžių kvapas. paprastai nesu prieš jį, tačiau jis nėra ir itin malonus, taigi būtent šiame prausiklyje vyraujantis tikrai stiprus arbatmedžio kvapas kiek nemaloniai nuteikia, bet naudojimo eigoje prie jo pripratau ir dabar jis taip nebeerzina. tačiau taip pat būtent šio prausiklio aromate man patinka tai, jog apart arbatmedžių kvapo taip pat galima užuosti ir gaivų mėtų aromatą. 

taip pat manau, jog prausti veidą šiuo putų konsistencijos prausikliu yra kur kas patogiau ir greičiau nei įprastais.

kilo įtarimų dėl produkto ekonomiškumo - produkto vienam kartui naudoju du paspaudimus.  jų pilnai užtenka visam veidui nuprausti. tačiau priemonė labai greitai nyksta. nemanau, jog jos užteks labai ilgam laiko tarpui.  
taip pat keliaudama su šiuo prausikliu atradau vieną pakuotės minusą - prausiklis liejasi pro dozatorių į kamštelį. gaila, jog to nepamačiau ir pusė priemonės man atidarinėjant pakuotę atsidūrė ant žemės.

mėgaujuosi šios priemonės naudojimu, tačiau reguliariai jos tikrai nenaudoju - prisimenu ją tik tuomet, kai oda tampa neklusni ir ant jos atsiranda netobulumų. kitu atveju manau, jog reguliariai naudojamas prausiklis ne tik imtų tikrai sausinti odą, tačiau ir sumažėtų jo veiksmingumas.











Goda

No comments:

Post a Comment