Thursday, February 25, 2016

Inovacija iš Bioderma | Huile de douche dušo aliejus






švari, sudrėkinta, atkurta oda - štai kokio rezultato tikimės sulaukti pasibaigus maudynėms. tačiau ką daryti toms, kurių odai neigiamą poveikį daro bene visi dušo geliai, o bemuilių rinkoje atrasti yra išties sunku. 

ne tik veido, bet ir kūno odą puoselėjančioms dailiosios lyties atstovėms Bioderma pristatė puikią išeitį - Atoderm Huile de douche. tai lengvai putojantis dušo aliejus, kurį panaudojus jau po pirmo karto juntama tikroji jo galia - nepriekaištingas prausimas ir odos puoselėjimas. ir tai dar ne viskas! 

taip pat po maudynių oda tampa pastebimai glotnesnė ir (nors neturiu pakitusios tekstūros) tolygesnė. sausesne oda besiskundžiančios merginos vis dar gali justi poreikį papildomam kūno drėkinimui, tačiau vasarą ši priemonė išpildys ir pačios reikliausios odos lūkesčius - tuo net neabejoju.
ir kai atrodo, jog geriau būti jau negali, paaiškėja, kad dušo aliejus idealiai tiks ir praktiškoms mamytėms, mat yra toks švelnus (produktas pasižymi unikalia formule, sudėtyje nėra jokių cheminių kvapiklių), jog puikiai palepins ne tik mamyčių, bet ir jų mažylių odą. 

Huile de douche - išties gražios tekstūros, neapsakomo poveikio produktas. tai tikra permaina grožio rinkoje. drįstu prognozuoti, jog jis taps daugelio merginų slaptuoju ginklu. be jokios abejonės mano - tai tikrai :)




Goda


No comments:

Post a Comment