Tuesday, February 12, 2019

Pradėkime iš naujo




2019 metų vasario 5 diena. Būtent tada pirmą kartą, praėjus beveik dviem metam nuo paskutinio įrašo, apsilankiau savo tinklaraštyje. Keista, tačiau ikitol tik trumpam užplūsdavo mintys apie jau seniai apleistą ir pamirštą vietą, kuriai atidaviau daug savo laiko, minčių ir pastangų. Ir tuomet, visai natūraliai toptelėjo, jog ir vėl noriu čia sugrįžti. 

Paradoksalu, tačiau kai apie laisvą laiką ir pramogas geriausiu atveju galiu pagalvoti tik sekmadieniais, kai verčiuosi per galvą tam, jog viską laiku suspėčiau, užsimanau užsikrauti dar vieną veiklą. Be jokios abejonės, man tinklaraščio rašymas teikia begalinį džiaugsmą. Dėl to visiškai nėra baisu, jog galiu nespėti visko aprėpti. Juk kai kažką neprotiškai mėgsti daryti, net į galva neateina mintis to atidėlioti.

Tiesa, dėl pernelyg įtempto gyvenimo ritmo šiuo metu apsistosiu tik ties tinklaraščiu. Nenoriu sakyti ,,NE'' kūrybos YouTube atnaujinimui, tačiau nenoriu, kad man ši veikla keltų įtampą, tad kol kas grįžtu palengva.  

Turėjau šiek tiek laiko apmąstymams. Juk kol nejauti spaudimo, jog turi sukurti turinį čia ir dabar, gali žvelgti į viską plačiau, geriau įvertinti ir priimti racionalesnius sprendimus. Nors keliems metams buvau pasitraukusi iš šios sferos, sugrįžusi pastebėjau, jog Lietuvoje vis dar neturime išties kokybišką turinį kuriančių, užsienio rinkomis besidominčių grožio tinklaraščių (jeigu turite savo mėgstamą, pasidalinkite juo komentaruose, galbūt tiesiog jo neatradau). Štai dėl ko nusprendžiau pagrindinės tinklaraščio temos nekeisti. 

Čia vis dar daugiausiai galėsite rasti grožio tema kuriamų įrašų. Tačiau nepaisant to, šią vietą noriu šiek tiek labiau suasmeninti, kad skaitytojai galėtų pažinti ir tikrąją mane. Dėl to kartais, kai užplūs įkvėpimas, tarp visų grožio priemonių apžvalgų galėsite išvysti ir vieną kitą įrašą apie mane (nesvarbu kokia tema). Pradedant sportu ir baigiant kelionėmis, maistu, ar su grožio industrija nesusijusiais atradimais. Tad sveiki sugrįžę, mielieji skaitytojai. Pažadu, šį kartą draugausime ilgai. 




Goda



No comments:

Post a Comment