Monday, August 26, 2013

Last week #6

šią savaitę jokių itin įdomių nuotraukų, nes nuo praeito antradienio gulėjau Žalgirio ligoninėje (keturių protinių dantų operacija). išleido tik šiandien, tad šiandiena man kaip šventė, o jau nuo rytojaus planuoju leistis į miestą su draugais ir stengtis išsunkt viską ką tik įmanoma iš paskutinės atostogų savaitės (kaip sunku apie tai galvot, ką jau sakyt, kad lygiai po savaitės turėsiu pamatyt savo naująją klasę ir vėl grįžt į kartais sunkiai pakenčiamą rutiną). tad šiame įraše pamatysite kelis mano nuobodžios kasdienybės kadrus ir vieną naujovę.


woohooo!!! pastarąją savaitę mitau tik baby food'u

vienintelis užsiėmimas ligoninėje. dar niekada nebuvau perskaičiusi žurnalo per dvi dienas :}


vaizdas iš palatos. džiaugiuosi, kad  palatos langai neatsivėrė į judrios gatvės pusę, o tokia galimybė tikrai buvo. tačiau darželis irgi nėra gera galimybė :))


sneak peek į greitu metu pasirodysiantį įrašą







Goda

2 comments:

  1. Jau vieno protinio danties šalinimas gan sudėtinga procedūra, o čia Jums net visus keturis išoperavo. Tikrai labai užjaučiu, bet svarbiausia, kad dabar jau viskas bus gerai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. na taip, pripažinsiu, buvo ganėtinai baisu prieš operaciją, juolab jog iki šiol rimtos operacijos dar nebuvau turėjusi. tačiau pirmoji diena buvo pati baisiausia ir reikalavo daugiausiai stiprybės. na o dabar ne tik visiems, kam reikia, rekomenduoju savo gydytoją bei raminu dėl procedūros, bet ir lygiais po breketų dantukais džiaugiuosi. taigi galiu pasakyti, jog tikrai buvo verta! :>

      Delete