Thursday, January 15, 2015

L'oreal Nude Magique Blur cream | face primer



kiekviena oda turi savų trūkumų. vieni yra tik vos pastebimi, kitus gali matyti kiekvienas su mumis bendraujantis asmuo. tačiau turbūt kiekviena moteris sutiks, jog kiekvienas, bent menkiausias ant veido odos esantis nelygumas kardinaliai pakeičia mūsų savijautą bei išvaizdą, nors neretai tai būna tik mūsų galvoje gerokai išpūstas dalykas. tačiau net ir naudojant skystąją pudrą odos tekstūrą išlyginti pavyksta tikrai ne visada. ir būtent tuomet mums į pagalbą ateina makiažo pagrindas (primer). pati nesu jų išmėginusi itin didelio kiekio, taigi neturiu pernelyg su kuo lyginti, tačiau juk visi puikiai žinome kaip jie turi veikti. 
apžvelgiant konkrečiai šį L'oreal makiažo pagrindą galiu pasakyti, jog jis išties atlieka savo darbą. akivaizdžiai silikoninės konsistencijos produktas lengvai ir greitai pasidengia ant odos, užpildydamas didžiąją dalį ant jos esančių netolygumų ir išlygindamas paviršių. tačiau didesnių porų produktas visiškai nemaskuoja. taip pat ant odos palieka gan slidų silikoninės tekstūros pojūtį, dėl to tenka stipriai suabejoti, ar norėčiau ant šio gaminio viršaus odą maskuoti skystąja pudra, kurios išlikimo galia šio pagrindo dėka gali žymiai sutrumpėti. vienas iš labiausiai gluminančių bruožų - spalvos nuorodos pakuotės apačioje. taip, pati turiu šviesią odą, tačiau ilgo produkto naudojimo eigoje puikiausiai įsitikinau, jog išsklaidžius ant odos, šis produktas neturi jokio pigmento. 
pati šį produktą naudoju kartu su biria pudra ant viršaus ir tik ypatingomis progomis kartu naudoju dar ir skystą pudrą. tačiau tokiais atvejais nesu pastebėjusi, kad makiažas išliktų ilgiau. pati turėdama mišrią odą, ant kurios retkarčiais galima išvysti ir sausos odos atplaišėlių, galiu pagirti šį produktą, nes jis neišryškina išsausėjusios odos vietų, tačiau, deja, visiškai jų ir nepaslėpdamas. dėl silikoninio pagrindo, jį naudojant itin dažnai, odoje esančios poros visuomet būna užkemšamos, tuomet ją ima berti smulkiais spuogeliais. būtent dėl to pati priemonę naudoju ne kiekvieną dieną (daugiausiai kartą - tris per savaitę). kalbant apie drąsų gamintojų pažadą, jog makiažo pagrindas ne tik maskuoja, bet laikui bėgant ir sumažina poras, šį mitą be jokių dvejonių galiu sugriauti. kadangi pati turiu problemų su poromis ir domiuosi įvairiomis su tuo susijusiomis priemonėmis, neretai tenka girdėti, jog jokia priemonė negali sumažinti porų. taip, jas galima užmaskuoti ar sumažinti trumpam laiko tarpui, tačiau kardinalaus, ilgalaikio rezultato tikėtis neverta. tad iš šios priemonės to tikrai nesitikėjau, o beje, ir nesulaukiau.
apibendrindama galiu tik teigti, jog tai nėra blogas, savo paskirtį atliekantis makiažo pagrindas, tačiau prie produktų, kuriuos verta įsigyti dar kartą, jo taip pat nepriskirčiau. žinoma, jis yra bespalvis, pakankamai gerai veido odą lyginantis gaminys, tačiau po pilnu makiažu produkto jokiu būdu nenaudočiau, mat jis ne tik nekontroliuoja sebumo išsiskyrimo, tačiau taip pat ir dėl silikoninės konsistencijos makiažas ant veido išliks pastebimai trumpiau. tad ar jums verta išbandyti šį gaminį, spręskite pačios, na o aš jį sunaudojusi mėginsiu ieškoti kitų, visus lūkesčius pateisinančių tokio tipo produktų. 






Goda





4 comments:

  1. Man ši priemonė labai patinka. Naudoju ją vietoj "kamufliažo" toms vietoms, kurioms reikia daugiau priežiūros, t.y. ant spuogelių, paraudimų. Neturiu jokių nusiskundimų... Labai džiaugiuosi, kad kažkada seniai seniai susigundžiau nuolaida ir įsigijau.:> ŽInoma, nepaslepia spuogų 100%, bet padeda paslėpti paraudimus labai neblogai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. na galbūt jūsų oda nėra tokia problematiška? kaip ir minėjau įraše, man ši priemonė užmaskuodavo tik didžiąją dalį porų, o kadangi yra bespalvė, spuogelių visiškai nemasavo. tačiau džiugu, kad atradote jums puikiai tinkantį produktą :)

      Delete
  2. As irgi bandziau si produkta, bet man jis nepatiko. Butent del jausmo ant veido. Silikonine konsistencija man sukelia jausma, kad esu su storu riebalu sluoksniu ant veido... Ir makiazas tiesiog " nuplaukia"!

    ReplyDelete
  3. Judita, visiškai jums pritariu, tačiau vis dėl to produktas ne iš pigiausių, o didžiąją porų dalį užmaskuoja, tad esu pasiryžusi jį pabaigti ir judėti prie ko nors aukštesnės kokybės :) tačiau makiažas ant šio produkto dėl jo silikoninės konsistencijos iš tiesų nesilaiko.

    ReplyDelete