Tuesday, July 9, 2013

Review: Garnier Ambre Solaire fake tan

purškiamas savaiminio įdegio losjonas kūnui su abrikosų ekstraktu. greitai į odą įsigeriantis dirbtinis įdegis neišsausina odos ir nepalieka jokių ruoželių ar dėmelių.  iš viso šioje linijoje yra trys atspalviai: light, medium ir dark. maniškis yra pats šviesiausias - light.
 buteliuko talpa - 150ml, o už losjoną sumokėjau 23.79LT


anot aprašymo, dėl natūralios kilmės ingridientų ir abrikosų ekstrakto oda atspalvį turėtų įgauti jau po 3 valandų. na, su tuo aš nesutinku, nes išlaukusi tris valandas rezultatų vis dar nemačiau. pati įdegį purškiuosi vakare, prieš einant miegoti, o pabundu jau su gražaus atspalvio įdegiu. losjonas greitai įsigeria į odą, o tai yra tikrai puiku, nes nei patalynė, nei drabužiai neišsipurvina.
taip pat losjono kvapas, nors ir skanus, bet totaliai cheminis, tad dėl natūralių ingridientų Garnier tikrai priskiedė nesąmonių. 
nors, gal abrikosų ekstrakto jame ir yra, nes, kaip jau sakiau, oda būna neišsausinta ir net dar švelnesnė. 


taip pat nesutinku su tuo, kad losijono nereikia trinti, nes patį pirmą kartą jį naudodama ir vadovaudamasi visomis ant buteliuko parašytomis instrukcijomis likau nemaloniai nustebinta: purkšdama losijoną ir palikdama jį išdžiūti likau su visiškai nelygiai, skirtingais atspalviais pasidengusiomis kojomis (pirmą kartą fake tan bandžiau tik ant kojų). pati įdegį naudoju šiek tiek jo papurškusi į delną, patrynusi tarp delnų ir trindama norimas vietas. tokiu būdu būnu 100% užtikrinta, kad pabusiu su natūraliai atrodančiu ir lygiai pasidengusiu įdegiu. 
įdegis išlieka neilgai. apie 3-5 dienas. kas yra ir gerai ir blogai. blogai, žinoma, yra dėl to, kad produktą reikia naudoti iš naujo, o tai yra visiškai nepraktiška, nes jo daugiau susinaudoja. bet geroji pusė yra ta, kad tai labai paranku naujokėms visoje fake tan srityje. nes padarius klaidų, kurių padariau ir aš pirmą kartą naudodamą šį produktą, jos greitai išnyksta ir yra lengvai ištaisomos.  


dėl pačio atspalvio - jis skirtas totaliai baltoms merginoms. bent kiek įrudusioms jis jau būtų per šviesus. pati turiu tikrai labai šviesią odą, ir jį naudočiau atėjus pavasariui, kai užsidėjus sijoną ar suknelę yra nesmagu atidengti savo baltas kaip sūris kojas, tačiau ir nesinori per vieną dieną tapti dviem atspalviais rudesnei. nes labai žymių skirtumų su šiuo losjonu nėra. iš šono, kitų žmonių akimis, aš vis dar atrodau ne itin įdegusi, tačiau sau, žinodama savo tikrąją odos spalvą, atrodau įgavusi subtilaus įdegio, kurio pagalba nebesijaučiu tokia balta. o atėjus vasarai jau rinkčiausi vidutinį atspalvį, kuris turėtų man suteikti natūralų įdegį. manau, kad šią vasarą man dar teks jį išbandyt, nes šiaip nesu lengvai ir greitai įdegantis žmogus. 
kainos ir kokybės santykis yra nekoks. atsižvelgiant į produkto kokybę, kaina mano atžvilgiu yra didoka. 

ar rekomenduočiau šį produktą? iš tikrųjų jis man yra love hate produktas, nes turi ir pliusų ir minusų. tad apsispręti ar pirkčiau jį dar kartą ir ar rekomenduočiau jį kitoms yra išties sunku, tačiau pirmą kartą mėginančioms dirbtinį įdegį tikrai rekomenduoju, dėl jau minėtų priežasčių, tačiau šiaip - nnneet nežinau. man būtų įdomu pabandyti kito atspalvio losjoną ir jeigu jo išsilaikymas ant odos toks pat kaip ir šio, tuomet tikrai jo nerekomenduočiau. taip pat su losjonu reikia kiek pasiterlioti, nes purškiamas jis, bent jau man, nevienodai pasidengia. tad manau, kad ne, nerekomenduočiau.






Goda






No comments:

Post a Comment