Sunday, August 4, 2013

NOTD - Golden Rose

paskutiniu metu vengiu spalvų panašių į šią. kažkaip nebeprisijaukinu jų, ir pamačiusi parduotuvėje labai gražios mėlynos spalvos nagų laką jo tiesiog nebeperku nes žinau, kad jo nenaudosiu. jie tiesiog dėl kažkokių priežasčių man netinka. 
tačiau paskutiniu metu, pasidariusi didelį pačių įvairiausių nagų lakų užsakymą iš užsienio, iki kol jį gausiu, nusprendžiau išnaudoti visus nenaudojamus lakus. tiesiog esu tas žmogus, kuris negali išmesti produkto, būtinai turiu jį išnaudoti. nesvarbu, patinka jis man ar ne, nes pinigus juk vis tiek sumokėjau :) štai vienas iš jų. nusilakavusi juo nagus pastebėjau, kad spalva nusilakavus atrodo kiek tamsesnė nei buteliuke, o tai paverčia ją bent kiek pakenčiamesne :) 
iš tikrųjų labai didelį įspūdį daro lako, kaip produkto, ilgaamžiškumas, nes jį turiu jau tikrai seniai, maždaug pusantrų metų, o jo konsistencija vis dar kaip naujo! tai ir šiaip yra neįprastas reiškinys, o atsižvelgiant į kainą, ji yra apsoliučiai juokinga. tad manau, jog savo lakų kolekciją reikės papildyti naujomis ir įvairesnėmis šios firmos nagų lakų spalvomis :)

Golden Rose 193










Goda

No comments:

Post a Comment