Sunday, August 25, 2013

Review - Boots Botanics Ionic clay mask



pamačiusi realų kaukės dydį nusivyliau. kažkodėl prieš užsisakinėdama patingėjau atkreipti dėmesį į tūrį. tačiau dabar dydžiu esu labai patenkinta ir norėčiau, kad tokioje ar dar mažesnėje talpoje kaukių būtų galma rasti kur kas daugiau, negu dabar. 
kadangi turiu nervinantį įprotį pabaigti produktą iki paskutinio lašo nesvarbu, patinka jis man ar ne, pirkdama tokios talpos pakuotes apsidraudžiu nuo nereikalingų nervų švaistymų ar prisivertimo išnaudoti man nepatinkantį produktą. 
kaukė skirta visiems odos tipams, tačiau ypatingai tinka riebiai ir mišriai odai. mineralinėmis medžiagomis praturtinta oda sugeria riebalų perteklių ir detoksikuoja odą. vandenyno dumblas padeda giliai išvalyti nešvarumus neišsausindamas odos. gluosnio žievė yra populiariai paplitusi ir žinoma kaip gerai išvalanti riebalų, nešvarumų ir negyvų odos ląstelių užkimštas poras. dėl kurių atsiranda įvairių dėmelių ir spuogų.
žievė ir gluosniai yra natūralūs salicilo rūgšties, kuri padeda tobulinti odos tekstūros būklę ir šalinti trūkumus (randus, spuogų paliktas dėmeles) šaltiniai.    
taip pat kompanija stengiasi sumažinti žmonijos daromą neigiamą poveikį mūsų planetai kiekviename jų produktų gaminimo tarpsnyje. 


tiems, kuriems svarbu, kaukė yra be parabenų, jos pakuotė yra lengvai perdirbama, o pats produktas yra testuotas ant žmonių.
kaukės privalumai - jog ji labai greitai išdžiūsta ir žiauriai lengvai nusiplauna. dar gyvenime nesu turėjusi taip greitai ir lengvai nusiplaunančios kaukės. po kaukės panaudojimo tikrai jaučiasi švarumo pojūtis. pati kaukė kiek pravalo odą, o tai yra geriau negu nieko, tačiau iš šalies skirtumų nepamatytum. tiesiog kadangi pažįstu savo veidą matau, kad jis yra švaresnis. taip pat jos reikia gana mažai. šioje pakuotėje kaukės užtenka ~ 10 kartų. kainos ir kokybės santykis, sakyčiau, gana neblogas. ji kainuoja 4.66 svarus. pagal dabartinį kursą tai būtų apie 19 litų. tad kaina už tokios kokybės ir bent KAžką darantį produktą išties nėra blogą. tačiau ar antrą kartą pirkčiau kaukę gerai pamąstyčiau, nes ji nebuvo nuostabi, ar bent TIEK gera, kad norėčiau ją įsigyti dar kartą.







Goda

No comments:

Post a Comment