Thursday, December 18, 2014

Eveline Liquid Precision eyeliner



ilgesnį laiką šį tinklaraštį skaitančioms lankytojoms nebus naujiena išgirdus, jog jau daugiau nei metus kankinuosi nerasdama efektyviai veikiančio akių pravedimo ir visi praeityje mėginti skysti pieštuko pavidalo lineriai su plunksnele man tikdavo labai trumpą laiką. tad vieną dieną apsipirkinėdama ir rinkoje ieškodama dar nebandytų akių pravedimų už prieinamą kainą, pastebėjau šį, beveik nieko nekainuojantį, iš esmės užsikimšti negalintį kosmetikos produktą, tad nusprendžiau suteikti jam galimybę ir išbandyti produktą. tiesą sakant, dėl jo kainos ir informacijos apie jį trūkumo, daug vilčių tikrai nedėjau. tačiau kaip dažniausiai tokiais atvejais būna, produktas mane labai nustebino. 
priemonės naudojimo pradžioje ji būna ypatingai pigmentuota, galutinis rezultatas - matinis, o dėl itin plonos į apačią storėjančios rankenėlės linija bei uodegėlė nusipiešia ypatingai lengvai ir greitai. žinoma, kaip ir su kiekviena priemone, prireikia praktikos, tačiau dabar suklysti dažantis iš esmės negaliu. pravedimas būna nupiešiamas itin lengvai ir greitai, iš esmės tam prireikia minimalių pastangų. tokiam lengvam produkto naudojimui didelės įtakos turi ir vidutinio ilgio itin kieta plunksnelė, kuri užtikrina aplikavimo tikslumą. produkto konsistencija ganėtinai skysta, tad reikia įprasti kad neatliktumėt netikslumų. tačiau vos tik užtepus ant odos gaminys kaipmat išdžiūsta, tokiu būdu nebekeldamas grėsmės sugadinti makiažą. pirmąją naudojimo dalį, maždaug pirmuosius pusantro mėnesio ši priemonė savo vietoje išlieka visą dieną. net ir pačioje problematiškiausioje vietoje - akies kraštelyje  esanti užriesta uodegėlė nebūna nei kiek nubėgusi. tai yra iš tiesų labai stulbinama. tačiau vėliau lineris ties jau minėta viena ima vis greičiau nubėgti, kol galiausiai tam užtenka vos poros valandų. nepaisant akivaizdaus produkto polinkio nubėgti jo naudojimo eigoje, esu pastebėjusi, jog aplikuojant virš viršutinių blakstienų dalies iškart po to šiek tiek pravado nubėga ant apatinio voko vandens linijos. šis procesas yra labai aiškiai juntamas, mat jo metu ima šiek tiek perštėti akis. tačiau jokių nelygumų ar spalvos nevienodumo nesimato. atsižvelgiant į pastaruosius dalykus drąsiai galima daryti išvadą, jog ši dekoratyvinės kosmetikos priemonė, atvirkščiai nei teigia gamintojai, nėra vandeniui atspari, ar ilgai išliekanti. nestebina ir tai, jog tokio produkto plunksnelė neužsikemša, tad galima sunaudoti visą produktą ir neišmesti didžiosios jo dalies vien tik dėl nekokybiško aplikatoriaus. visgi paskutiniojo gaminio naudojimo mėnesio metu plunksnelės galiukas suminkštėja, tampa šiek tiek nušiuręs ir tikrai apsineša šešėliais. bet turint omenyje tai, kad jo užtenka maždaug trims mėnesiams, tai vis tiek yra stebėtina.
apibendrinant galiu tik dar kartą pakartoti, jog atkreipiant dėmesį į šios priemonės kainą, jos kokybė yra tiesiog neįtikėtina, pirmojo pusantro mėnesio jis išlieka visą dieną nenubėgęs, jį lengva aplikuoti, yra labai pigmentuotas ir išdžiūsta iki matinio efekto. neradusi high street parduotuvėse nieko geriau už prieinamą kainą, įsigijau dar vieną šio linerio pakuotę. negalinčioms sau leisti brangesnės kosmetikos taip pat patarčiau išmėginti šį produktą. na, o aš iškart kai tik baigsiu dabar naudojamą pakuotę, leisiuosi į dar geresnio akių pravedimo paieškas. 





Goda





2 comments:

  1. rekomenduoju kada nors pabandyt Catrice skystą pravedimą (spalva- 010 Dating Joe Black). tikrai nėra vandeniui atsparus, bet bent jau man paprastą dieną niekur nesubėga ir visą dieną išlieka nepajudėjęs. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ačiū labai už rekomendaciją, būtinai išbandysiu :)

      Delete