Thursday, July 16, 2015

Dragon's egg vonios bomba iš Lush


nuotrauka nėra mano. ji ištraukta iš Google vaizdų skities

Dragon's egg - vienas iš nedaugelio nuolatinio leidimo Lush vonios produktų, kurio įsigijimu visuomet buvau itin suinteresuota. nepaisant to, jog jis priklauso didelių Lush voniai skirtų bombų kategorijai, tad, atrodo, mokėti tikrai yra už ką, visuomet pagailėdavau pinigų jam įsigyti, tačiau po produkto išbandymo labai apsidžiaugiau, jog gavau jį dovanų, nes teigiamo įspūdžio priemonė tikrai nepaliko. 
iš pažiūros baltas, nieko ypatingo nežadantis produktas vonioje surengia tikrą citrusinio aukso pasirodymą. kiek teko mėginti gamintojų bombų, betirpstančią šią stebėti buvo įdomiausia. beje, tirpti ji neskuba. visas procesas užtrunka virš 9 minučių. minėtojo proceso metu ištirpus viršutiniam, baltam, sluoksniui, o kartu su juo po vandenį pasisklaidžius išorėje matomoms įvairiaspalvėms kontaktinių lęšių konsistenciją primenančioms dalelėms (kurios, beje, vandenyje plūduriuoja viso maudymosi metu), ima atsiskleisti tikrasis priemonės žavesys. 
iš bombos pradėjus veržtis simetriškų oro burbuliukų virtinei palaipsniui iš vidaus ima veržtis ir su laiku vis intencyvėti oranžinio atspalvio gijos. tuo tarpu, iš pradžių pavieniui, o vėliau vis dažniau ir garsiau radeda sproginėti Lush vonios prouktuose dažnai sutinkami popping candies. sulig tuo tirpstanti bomba pradeda beprotiškai vartytis vandenyje, kol pasimato visas, į kiaušinį išties panašėjantis gaminio vidus. taigi tokiu būdu oranžinis atspalvis iš produkto greičiau išsisklaido po vandenį. manėte tai pabaiga? toli gražu ne. bombai aprimus, iš jos ir vėl pradeda veržtis dvi oranzinės spalvos gijos. tiesa, šį kartą jos pasirodo kurkas ramesnės ir, netgi, atpalaiduojančios. kurios pamažu susimaiško su visą tą laiką vis dar tirpstančiu paltuoju bombos paviršiaus atspalviu. 
rezultatas - skaidrus, dėl didelio vandens kiekio labai praskiestas geltono atspalvio vanduo. kuris, būsiu atsira, primena šlapimą (nemalonu, tiesa?). kaip ir daugeliu atvejų, aromatas, bombos tirpimo metu, pasklinda po visą vonios kambarį, tačiau šio produkto kvapas man, deja, visai nepatiko. nors ir kokia didelė citrusinių aromatų gerbėja esu, šis kvapas visiškai nesužavėjo. greičiau priešingai. negalite nueiti į Lush ir pauostyti produkto tam, kad įsitikintumėte? ne problema. kad būtų paprasčiau, Dragon's egg voniai skirtos bombos aromatas primena buityje naudojamus valiklius, skirtus vonios, ar kitų paviršių valymui. jis tiesiog yra pernelyg švarus ir intencyvus, tad tik apsunkina uoslę ir maudynių metu neleidžia atsipalaiduoti. 
vos tik ištirpęs, produktas vos vos pakeičia vandens konsistnciją. vandenyje liečiama oda atrodo neapsakomai glotni ir pamaitinta, tačiau po kiek laiko šis pojūtis dingsta. nors ir atrodė priešingai, tačiau po maudynių oda nebūna pamaitinta ar švelnesnė. 
neturėdama daugiau ko pridurti galiu tik pabrėžti, jog esu nusivylusi šiuo produktu. nors tirpdamas jis sukuria išskirtinį reginį, tai neabejotinai nustelbia bombos aromatas, vandens atspalvis bei neefektyvumas odos maitinimo atžvilgiu. taigi šio gaminio išmėginti jokiu būdu niekam nerekomenduočiau!



Goda


No comments:

Post a Comment