Wednesday, July 15, 2015

Nails Of The Day



L'oreal Les Blancs in 859 Gourmandise

na štai ir atėjo metas parašyti paskutinę apžvalgą apie mano turimą nagų laką iš L'oreal Les Blancs kolekcijos. kas žino, galbūt ateityje iš šios kolekcijos įsigysiu daugiau atspalvių, tačiau dabar to daryti neketinu. šis, savyje rožinio tono turintis atspalvis pretendavo tapti puikia alternatyva mano pamėgtam Rimmel by Rita Ora in 203 Lose Your Lingerie tačiau pastarasis, iš prekybos vietų jau seniai išgaravęs produktas pasižymėjo ne tik kur kas sodresne spalva, bet ir tiršta, aplikavimą apsunkinančia konsistencija. o štai L'oreal nagų lakas savyje turi tik mažą rausvo tono užuominą, kuri jį paverčia kur kas subtilesniu. priešingai nei Rimmel, šio konsistencija yra labai vandeninga. būtent jos dėka nagų lakas yra lengvai aplikuojamas bei itin greitai išdžiūsta. vis dėlto, skysta konsisencija pakiša koją besisluoksniuojančių nagų savininkėms, mat būtent ji itin paryškina nago paviršių, tad išgaunamas rezultatas ne visuomet gali džiuginti. 
noriu pabrėžti, jos iš visų trijų mano turimų atspalvių, šis pasižymi geriausia kokybe ne tik dėl sodrumo, mat norint išgauti vientisą rezultatą prireikia vos dviejų sluoksnių, bet ir dėl išlikimo, nes nusilakavusi šiuo nagų laku galiu išbūti tris/keturias dienas, nors, štai, antrosios dienos bėgyje jau galima išvysti subtiliai atsilupusį nagų laką ties krašteliais.
vis dėlto graži spalva skatina lako naudojimą, na, o dėl pirkimo antrą kartą dar pažiūrėsime, tačiau abejoju ar tai įvyks, mat produktas paprasčiausiai niekuo neišsiskyrė taip, kad norėčiau kartoti jo pirkimą.



Goda


No comments:

Post a Comment