Tuesday, October 20, 2015

Pop in the bath vonios putos | Lush



šiandien dalinuosi vienu iš paskutinių straipsnių apie nuolat Lush parduotuvėje randamas vonios priemones. po to seks taip laukiami straipsniai apie riboto tiražo Helovino, o vėliau ir žiemos švenčių produkciją. 
nuviljus visas šventines mints šalin sugrįškime į dabartį. šiandien su jumis pasidalinsiu dar viena prie neutralių priskiriama priemone, suteiksiančia jūsų voniai begalę putų. tai ,,Pop in the bath''. jeigu mėgstate itin švarius aromatus ir kvapas ar vandeniui suteikiamas atspalvis jums nėra būtinybė, tuomet ši priemonė yra būtent jums. iš pažiūros įkyrų gėlių bei citrusų aromatą turinti priemonė retkarčiais atsiskleidžia visiškai kitu aspektu ir primena saldžių natų turintį vyrišką odekoloną. nors ir kaip būtų gaila paaiškėjo, jog tai tik vaizduotės ir uoslės šėlsmas. visgi šiuo atveju mano priešinkumą kvapui pakurstė putų sudėtyje esanti bergamotė, suteikianti aromatui stiprumo ir atgrasumo. 
pačiai tikru išsigelbėjimu tapęs kokybės stygius patiks toli gražu ne visiems. matote, vos sutraiškius priemonę po tekančio vandens srove, jos skleidžiamas aromatas akimirksniu dingsta. tad lyg ir atrodo, jog bus galima pilnu tempu pasinerti ir mėgautis priemonės kokybe. apmaudu, tačiau klydau ir čia. 
visų pirma teko nusivilti visiškai nepakitusia vandens spalva. be jokios abejonės to galėjau tikėtis iš nuostabaus grožio baltos gaminio versijos, tačiau toli gražu to nelaukiau iš pigmento turinčios. taip pat skaitytojoms norėčiau patarti, neapsigaukite su produktuose slypinčia praturtinta formule. žinoma, vos tik sutrynus gaminį po vandeniu, delnas tampa neapsakomai glotnus, tačiau maudynių  metu produkto sudėtyje išvardintų aliejų pamatyti visiškai neįmanoma, o ir oda po procedūrų lieka nei kiek nepakitusi. 
štai dėl ko apibendrindama galiu tik teigti, jog tai yra neutralaus kvapo kategorijai priskirtinas, su garsiąja kompanijos priemonių kokybe nieko bendro neturintis gaminys. nuoširdžiai nesuvokiu kaip gamintojai jį vis dar išlaiko rinkoje, o juk ketvirtadalio priemonės sukuriama begalė putų išlieka vos pusę valandos. tad kur gi ta kokybė?




Goda



No comments:

Post a Comment