Friday, November 6, 2015

Pati rudeniškiausia paletė \\ Collection



Collection firma jau nuo seno garsėja gaminanti gera kokybe pasižyminčią maskavimo priemonę - Lasting perfection concealer. ilgą laiką tylėjusi vasarą kompanija pasirodė su naujomis, grožio guru jau pripažintomis šešėlių paletėmis - žemiškų tonų matiniai, pilki smoky eyes ir manieji - branzinių atspalvių. iš šešių skirtingų tonų sudaryta paletė leidžia laisvai ekspermentuoti ir sukurti įstabius įvaizdžius, mat visi paletėje esantys šešėliai puikiai dera tarpusavyje. ir tikrai, šaltajam metų laikui idealiai tinkanti paletėper trumpą laiką nurungė visus iki tol mėgintus šešėlius ir užsitarnavo idealios priemonės statusą. pastaroji leidžia ne tik be vargo sukurti niekad nepabostančius įvaizdžius. aukštos kokybės dėka šešėliai beveik nesistengiant sklaidosi tarpusavyje, yra neapsakomai pigmentuoti ir su pagrindo pagalba išlieka visą dieną. 
tiesa, naudojimo metu reikia būti užtikrintam, jog pudra veidą dengčiau vėliausiai, mat šešėliai, ypatingai auksinis atspalvis, aplikuojami ant voko yra linkę nutūpti ant skruostikaulių. rudenį pradėta naudoti paletė jau spėjo užsitarnauti šiam metų laikui idealiai tinkančios titulą. ir nors šešėliai puikiai dera tarpusavyje, jų pagalba galima sukurti begalę skirtingų įvaizdžių. štai keli asmeniniai favoritai. tačiau kaip visuomet, kūrybiškumui ribų nėra.

Ivory, Mink, Golden Brown, Nutty | Ivory, Mink, Orche, Golden Brown | Mink, Golden Brown, Nutty

Mink, Orche, Ember | Mink, Orche, Golden Brown | Orche, Golden Brown, Nutty

Ember, Nutty

tad Collection firmos kūrėjai ir vėl neprašovė pro šalį sukurdami įstabios kokybės produktą už visiems lengvai prieinamą kainą. pati iš šios paletės pasisemiu daug įkvėpimo ir idėjų (nors ir kaip tai pkambėtų). ir nors dar per anksti, jau planuoju įsigyti keletą, atsarginių.



Goda

No comments:

Post a Comment