Friday, November 20, 2015

L'oreal Inffalibe Mega gloss



apie L'oreal Infallibe Mega gloss norėjau parašyti dar vasaros pabaigoje. tačiau pati net nepajutau, kaip paintencyvėjęs gyvenimo būdas nustūmė juos į šalį. nuo pačio priemonių atsiradimo Lietuvos rinkoje nepastebėjau, jog apie linijos produktus būtų daug kalbėta. o tai tik dar labiau paskatino kuo greičiau sukurti apie juos straipsnį.

Pradedant nuo pačios Infallibe linijos, joje mėgstamą priemonę lūpoms ras kiekviena, mat liniją sudarančios trys skirtingos kategorijos aprėpia visų poreikius. čia savąjį atspalvį galite išsirinkti iš trijų skirtingų efektų - kristalų spindesio, kreminio bei matinio. žinoma, manąjį dėmesį patraukęs matinis efektas nepritrenkė plačia atspalvių pasiūla, tačiau gebėjau išsirinkti du, labiausiai išsiskyrusius.

jau po pirmojo naudojimo nepamainomais tapusių priemonių konsistencija nepanašėja į jokių iki šiol naudotą. tačiau dėl stulbinamai lengvos tekstūros gaminius vertėtų pervadinti į skystus lūpų dažus. dėl pastarųjų pigmentacijos produkto prireikia labai mažai, unikali, trumpalaikį šlapią efektą suteikianti formulė leidžia lengvai paskirstyti produktą, na o YSL lūpų priemones garsinantis, prie lūpų formos ir linkio prisitaikantis aplikatorius užtikrina precizišką rezultatą. 


žemesnės rinkos grandu laikomos kompanijos kosmetika visuomet išsiskiria aukšta kokybe. tokiu būdu L'oreal ne tik verčia paplušėti kitus gamintojus, tačiau ir karaliauja kainų aspektu. tačiau skūstis tikrai nėra ko, juk iki šiol tokių aukštos kokybės priemonių galėjome rasti tik prabangios kosmetikos lentynose, tačiau ši prancūzų firma eilinį kartą sulaužė nusistovėjusią situaciją. 

saldų kreminį kvapą turinčios priemonės suteikia lūpoms satininį efektą tokiu būdu neišryškindamos jokių trūkumų ir išlikdamos maždaug 2.5 valandos. būtent tokį laiko tarpą lūpdažis išlieka toks pat tobulas kaip aplikavimo pradžioje. po minėto laikotarpio atspalvis ima nežymiai sklaidytis (pradeda atrodyti netolygiai), tačiau tai yra matoma tik iš labai arti, tad praktiškai iki visiems matomo atspalvio netolygumo su produktu galima išbūti ir iki 3.5 valandų ar net daugiau.

jau minėtos neįtikėtinai lengvos tekstūros pagalba produktą naudoti labai lengva - jo praktiškai neįmanoma jausti ant lūpų, į satininį, tolygų efektą išdžiūstanti priemonė paverčia lūpas šilkinėmis. jis išlieka savo vietoje ir niekur nebėgioja, po viršutiniu sluoksniu palikdama aiškiai matomą pigmentą. 





 Goda


No comments:

Post a Comment