Wednesday, December 2, 2015

Naujienos iš Douglas



Nagų lakas  unikalia, bene geline formule pasižymintis lakas stebina nuo pat pirmos aplikacijos. išskirtinės formulės dėka tolygus priemonės aplikavimas yra palyginamas plokščio jos šepetėlio. nepaisant to su pastaruoju iškilusi mažytė problema - pernelyg platus šepetėlis apsunlina tikslų lakavimą, produkto lengvai patenka ant odelių - neišsklaidė manojo susižavėjimo. negana to, priemonė neskuba išdžiūti, tačiau ir neužtrunka ilgai, na o visa nurungiantis rezultatas galbūt ne visiems. bet sodrus atspalvis ir jį puošiantis neįprastai intencykus spindesys sukuria patrauklų prabangaus manikiųro įspūdį, pro kurio apsaugą subtiliai matoma nago plokštelė. paprastai taip nedarau, tačiau rezultatas taip patiko, jog net lakui atsilupinėjant jau sekančią dieną, dėl mažos kainos rekomenduoju išmėginti visoms ir įsitikinti galutinio rezultato unikalumo ir kainos santykiu pačioms. 

Blakstienų tušas  dar viena kompanijos pristatyta naujiena, išsiskirianti ne tik šepetėlio unikalumu bet ir paprasta apie prabangą bylojančia sunkia pakuote, kokios dažnai tarp visiems prieinamų priemonių nesutinki. žinoma, praeityje tokio tipo aplikatorius būtų sužavėjęs daugelį ir pravėręs ne vienos kosmetios entuziastės pinigines. tačiau ar produktas su štai tokiu aplikatoriumi išties kompanijai atneša daug pelno? 
vidutinę konsistenciją turintis tušas be didelio vargo pasidengia ant blakstienų suteikdamas neįprastai natūralų įvaizdį. tikrai taip, produktas blakstienų neprailgina ir tikrai netankina, tačiau garantuojamai atkreips visų tiesias blakstienas turinčių merginų dėmesį, mat geba jas puikiai pariesti ir šį rezultatą išlaiko visos dienos metu bei nenuryba. pastarasis bruožas nustebino, juk tušas nepasižymi vandeniui atsparia formule ir su makiažo valiklio pagalba nusivalo labai lengvai. taigi iš pažiūros tai yra viena geresnių priemonių blakstienoms už prieinamą kainą. visgi tušo aplikavimą ženkliai apsunkinantis priemonės šepetėlis visuomet priemone ištepa ir viršutinį akies voką (taigi sugadina visą makiažą). dėl to šį kartą gamintojai gerokai prašovė stengdamiesi rinkai pristatyti ką nors naujo, mat jeigu ne šepetėlis, tušas būtų tiesiog puikus.

Makiažo pagrindas  iš pirmo žvilgsnio silikoninę konsistenciją primenantis pagrindas turi labai unikalią, slidžią tekstūrą. nors pastarasis yra menkai juntamas, būtent dėl jo makiažo išlikimo kokybė ant veido nei kiek neprailgsta. akimirksniu į odą įsitrinantis beveik nejaučiamas produktas išlygina odos paviršių, ji išties atrodo šiek tiek švelnesnė. o geriausia yra tai, jog ilgą laiką naudojama priemonė visiškai nekemša veido porų. dėl to saugiai tinka naudoti kiekvienai dienai. 
vis dėlto lyginant du turimus makiažo pagrindus, šį ir L'oreal Blur, nepaisant pastarojo sudėtyje esančio silikono bei pastovaus porų kimšimo, jis savu rezultatu patinka labiau. mat geriau maskuoja poras ir bendras suteikiamas rezultatas yra akivaizdesnis. tačiau dėl didžiulių abiejų pagrindų trūkumų nei vieno iš jų nelaikau vertu dėmesio. 

Skulptūravimo paletė  keturi produktai vienoje vietoje atrodo genialus variantas - su tokia priemone patogu keliauti, užima 4x mažiau vietos, praleidžiame mažiau laiko ieškodamos vieno produkto vietoje keturių. vis dėlto, kai viskas yra tokiame išdėstyme kaip šis, vartotojui garantuojamas vienas dalykas - katastrofa. regis gera pigmentacija pasigirti negalintys skirtingų tonų bronzantai bei skaistalai yra puikus variantas dažytis tik pradedančioms panelėms. tačiau kai bronzavimo pudros savyje turi tiek daug oranžinio pustonio, skaistalai prilygsta žaislinei kosmetikai iki vieno euro, o šviesą atspindinčios pudros dalelės matomos iš toli, verčiau nenaudoti išvis nieko. ant odos praktiškai nepastebimi skaistalai ir pakuotėje gražiai atrodanti spindesio suteikianti pudra nuo veido paviršiaus išnygsta greičiausiai (per porą valandų), na o ryte aplikuotas bronzantas daugiausiai išsilaikys iki pietų. nepaisant produktų kokybės stokos ir pernelyg pudrinės, kreidą primenančios konsistencijos yra akivaizdu, jog kurdami pakuotę gamintojai jau tuomet padarė esminę savo klaidą. nebent išryškinti skruostikauliam būtų siūloma naudoti akių vokams skirtą šepetėlį, skruostams spalvos suteikti su maskuoklio šepetėliu, o bronzandą aplikuoti su dar velniai žino kuo, nes pudros tarpusavyje visuomet susimaišo ir galiausiai highlighteris atsiduria ant viso veido. 




Goda


No comments:

Post a Comment