Monday, December 28, 2015

Šventinis makiažas


šventėms įpusėjus, o už lango pagaliau siaučiant žiemos šaltukui noriu pasidalinti šventiniu makiažu. tiesą sakant jį naudojau Kalėdų išvakarėms, tačiau makiažas puikiai tiks ir naujametiniam vakarėliui. 

šiais metais makiažą nusprendžiau išlaikyti gan paprastą. kadangi Kalėdos - laikas, leidžiamas su šeima ir artimaisiais, sunkaus makiažo rinktis neketinau ir nusprendžiau didesnį dėmesį sutelkti ties 
akimis ir lūpomis. 

o koks geresnis būdas išlaikyti natūralų, lengvą makiažą nei naudojant BB kremą? šiuo atvėju pasirinkau BareMinerals tinted moistruizer, kuris suteikė odai lengvo maskavimo ir spindesio, problematines vienas užmaskavau Catrice Camouflage riebios konsistencijos, sunkiu maskuokliu, o užtvirtinimui pasirinkau natūraliai atrodančią MAC kompaktinę pudrą

Veido simertijai paryškinti ankalius pabrėžiau naudodama must have Soap&Glory Archery pieštuką, o tam, jog šie išliktų savo vietoje, užtvirtinau naująja L'oreal Brow Artist Plumper antakių žele

Akių vokus padengusi patikimuoju Laura Mercier pagrindu, griebiausi šešėlių. nusprendžiau nenutolti nuo klasikos ir apsistojau ties auksu tviskančiu žvilgsniu, voko raukšlę išryškinau bronzos atspalviu, o šaltą espresso toną sutelkiau pačiame voko krašte. 
kaip ir kuriant kiekvieną įvaizdį, šiame neapsiėjau be akių pravedimo. šį kartą pasirinkau išbandyti dar vieną naujieną - Maybelline Master Ink. o produktas tai išties dvipusiškas. nors linijos piešimas užtrunka kur kas ilgiau nei norėtųsi, o vientisą liniją išgauti yra daug sunkiau, strėlytės piešimas yra kur kas lengvesnis, o išlikimo galia nuoširdžiai stebina - produktas savo vietoje išlieka ištisą dieną! 
na ir galiausiai griebiausi tušo. šį kartą pasirinkimas buvo gan aiškus - įvaizdžio žvaigžde tapo naujoji L'oreal False Lash Superstar priemonė, dedikuota specialiai raudonajam kilimui. kaip ir pirmtakas, šis produktas kuo puikiausiai pariečia blakstienas, jas pailgina ir kruopščiai atskiria, kartu sukurdamas natūralų įvaizdį.

kalbant apie tradicijas, jas pasirinkau išlaikyti ir rinkdamasi produktus lūpoms, taigi tamsaus rožinio tono Mac lūpų pieštukas ir neapsakomai kreminės, ypatingai lengvai aplikuojamos konsistencijos Catrice lūpų dažai puikiai pasitarnavo kuriant šį Kalėdinį įvaizdį. žinoma, paprastai kai kalba pakrypsta apie ryškias lūpas norime, jog spalva išliktų kuo ilgiau ir būtų neįveikiama bet kokio patiekalo. tačiau šia proga siekiau paprastumo, tad norėdama tęsti didelę valgymo tradiciją per švenes pasirinkau produktus, kurių pėdsakus galėjau lengvai ir greitai pašalinti nuo lūpų. 





Goda



No comments:

Post a Comment