Saturday, March 26, 2016

Kertinis produktas gyvybingumą praradusiai odai | Michael Todd




praėjus žiemai dėl atšiaurių oro sąlygų mūsų oda būna praradusi gyvybę ir sveiką išvaizdą. patys veiksmingiausi būdai susigrąžinti prarastą odos spindesį gali būti ne tik kosmetogolo kabinete ar pakeičiant mitybos įpročius.

pati ne tik dalinu, bet ir vadovaujuosi savo duodamais patarimais, dėl to jau vasario mėn. pradžioje į pagalbą pasitelkdama cheminius šveitiklius pradėjau ruoštis pavasario sezonui. 

vienas iš tokių šį kartą į mano akiratį patekęs natūralios sudėties produktas Michael Todd produktas. 
Neslėpsiu, moliūgų tyrelei prilygstanti kaukė užtepta ant odos gali dirginti. tačiau nėra ko stebėtis, juk iš moliūgų išgauta rūgštimi praturtinta priemonė tą ir turėtų dalyti. tokiu būdu ji nuo veido pašalina didžiąją dalį susikaupusios negyvos odos. tačiau noriu pabrėžti, jog ir kokia švelni priemonė bebūtų, jos naudojimą reikia griežtai riboti iki 2-3 kartų per mėnesį. dar vienas itin svarbus aspektas - SPF. ypatingai artėjant saulėtiems orams tokias chemiškai šveičiančias priemones vertėtų naudoti vakare, kitą rytą odą apsaugant aukštą spf faktorių turinčiu kremu. antraip rizikuojame smarkiai pažeisti odą ar net padidinti pigmentinių dėmių atsiradimo tikimybę. 

Po naudojimo atsiradęs efektas panaudojus kaukę ne tik odos tekstūra tampa lygesnė, bet (akivaizdu) oda žavi glotnumu ir akivaizdžiu spindesiu. 

be jokios abejonės, rinkoje abstu kur kas akivaizdesnį, ilgiau išliekantį efektą suteikiančių produktų (mat šio suteikiamas efektas išlieka vos vieną dieną). bet būtent dėl to manau, jog pataikiau su savo pasirinkimu - dar nežinodama kaip oda reaguos į tokia priemonę ir apskritai ko iš jos tikėtis tikrai neprašoviau pasirinkusi natūralios kilmės produktą. 

taigi drąsiai rekomenduoju kaukę tokioms pat kaip aš - iki šiol chemiškai odą šveičiančių kaukių nepažinusioms merginoms arba toms, kurios tiesiog siekia subtilaus efekto. 




No comments:

Post a Comment