Sunday, September 16, 2012

New in

jau kurį laiką turiu sunkiai tramdomą įprotį, maniją. vos tik mėnesio pradžioje davusi pinigus, juos, žinoma, ne visus, puolu išleisti įvairioms smulkmėms, ar daiktams, kurių man tuo metu reikia :) šį mėnesį nusprendžiau apsilankyti parduotuvėje ,,Drogas'' ir ten paieškoti sau kokių nors lobių. šį mėnesį nusprendžiau paskirti kūno ir veido priežiūrai ir nusipirkau:

*  ,,Organic Shop" cukrų voniai su organiniu rozmarino ekstraktu ir pienu (250ml) - 8.79 lt

* ,,Superdrug'' Šildomąją kaukę su abrikosais, persikais ir mangais (10 ml) - 2,99 lt

* ,,Superdrug" Šveičiamąją veido kaukę su braškėmis (10 ml) - 2,99 lt

* ,,Superdrug" Valomąją veido kaukę su granatais ir spanguolėmis (10 ml) - 2,99 lt

* ,,Superdrug" Maitinamąją veido kaukę su šokoladu (10 ml) - 2,99 lt





Cukrus voniai yra su sertifikuotais organiniais ingidientais. Jis puikiai drėkina, maitina, prisotina odą vitaminais, suteikia grotnumą ir gaivumą. Jo kvapas saldus, turintis labai keistą prieskonį. iš pirmo karto jis man pasirodė šlykštokas, tačiau pauosčiusi dar kartą suvokiau, kaip skaniai jis kvepia :}


Švelni šildomoji kaukė su abrikosais, persikais ir mangais. Gausiai drėkina ir maitina odą. Švelni šildomoji kaukė su atogražų vaisių kokteiliu padeda atverti poras, kad būtų galima odą giliai išvalyti. Gausiai grėkinantis ir drėgmę sulaikantis vaisių aliejuspamaitina odą, ji tampa švelni ir glotni.
Šveičiamoji veido kaukė su braškėmis. Glotnina ir skaistina odą. Atgaivina odą bei pašalina negyvasias ląsteles. Vaisių kvapo veido kaukė su trintų braškių ekstraktu ir sėklelėmis atkemša užsikimšusias poras ir glotnina jūsų odą. Pašalinami visi nešvarumai ir makiažo likučiai.


Valomoji veido kaukė su granatais ir spanguolėmis. Valo, skaistina ir apsaugo odą. Specialiai sukurta su natūraliais vaisiniais antioksidantais - granatais, spanguolėmis, vynuogėmis ir mėlynėmis. Padeda išvalyti poras, oda tampa gaivesnė ir skaistesnė.
Maitinamoji purvo kaukė su šokoladu. Išvalo odą švelniai ir giliai. Kaukės sudėtyje yra tokių medžiagų kaip kakava ir sviestmedžių aliejus. Kaukė prisotins jūsų odą drėgmės, ji taps tokia atsinaujinusi ir gausiai sudrėkinta, kad net skindės!
taip pat beskaitydama kaukių aprašymus sužinojau, jog visa ,,Superdrug'' kosmetika puikiai tinka vegetarams ir veganams, nes ,,Superdrug'' neatlieka bandymų su gyvūnais. Kas yra tikrai labai šaunu!
Žinau, žinau, kad nurašinėti nuo etikečių yra labai neoriginalu. Tačiau mano manymu, tai skaitytojoms padės susiorentuoti, kokia kaukė (ar kotas produktas) jai tiktų labiau, kuri visiškai ne. Šių gaminių dar nesu išbandžiusi. kas ir taip yra labai aišku :D dėl to kai jas išbandysiu, parenksiu tam atskirą pranešimą su nuotraukomis bei atsiliepimais :} O šiam kartui tiek. linkiu jums nuotaikingos ir šiltos ateinančios savaitės, o pati skubu išbandyti savo naujojo vonios cukraus ir vienos iš kaukių :D




                 
                                                                                                     ~ Goda 

2 comments:

  1. Nice new ins :)

    Visit my blog and become a follower if you want
    minelakahrimanovic.blogspot.com

    ReplyDelete