Wednesday, January 1, 2014

Review - Dirty works ,,Buttery'' body scrub



produktu susidomėjau pačioje jo atsiradimo Lietuvos rinkoje pradžioje. vos tik jį pamačiusi praeitos vasaros pradžioje iškart pamačiau labai didelį Dirty works pakuočių panašumą į Soap & Glory firmos pakuotes, tad iškart pamaniau, kad privalau išbandyti šios firmos šveitiklį ir pažiūrėti, ar ir patys produktai savo kokybe yra panašūs į anksčiau minėtos firmos.
vis tempiau laiką bei mėginau kitus šveitiklius, kol galiausiai savo stalčiuje neberadau nei vieno šveitiklio, o šio kaina pasitaikė labai gera, tad nusprendžiau nebedelsti ir galiausiai įsigijau Dirty works Suttery salt kūno šveitiklį.
iš tikrųjų tikėjausi išties daug. mano viltis dar labiau padidino internete apie šį produktą perskaitytas straipsnis. jame buvo kalbama, koks nuostabus tai yra šveitiklis ir, kad blogo rašytoja yra įsigijusi jau ne vieną gaminio pakuotę. 
deja, gaminio neįsimylėjau. turiu omenyje, jis tikrai atlieka savo darbą, tai yra, nušveičia negyvos odos ląsteles. ir jį tikrai rekomenduočiau toms, kurios mėgsta vidutinio šiurkštumo šveitiklius. tačiau aš mėgstu naudoti šiurkštesnius šveitiklius, kurių šveičiamosios dalelės yra didelės. tokiu būdu produktą reikia mažiau ir trumpiau trinti į odą, nes darbas yra atliekamas efektyviau. o šio Dirty works šveitiklio šveičiamosios granulės, nors jų ir yra daug, yra labai smulkios, tad šveitiklį reikia ilgiau trinti. 
dėl šių smulkių šveičiamųjų dalelių iš karto atsiranda ir kitas šveitiklio trūkumas - produktas yra labai skystas. šį jo bruožą galėčiau palyginti su rudenį naudoto Bodyfarm rudojo cukraus šveitikliu (įrašas apie produktą čia). abiejų produktų konsistencija labai panaši. tik šiame gaminyje yra skirtingų dydžių šveičiamųjų dalelių. dėl tokios konsistencijos vienam naudojimui produkto reikia daugiau.
susidūrus su tokia produkto konsistencija man iškilo klausimas, kodėl tuomet šveitiklis yra pavadintas ,,Buttery'', jeigu toks visiškai nėra. ar man vienai tai skamba nelogiškai? juk tikrovėje produkto konsistencija yra priešinga.


pažvelgus į pakuotę ir apžvelgus visą ant jos pateiktą informaciją tampa aišku, kad gamintojai nepalieka visiškai jokios naudingos informacijos, apart gaminio sudėtį. 
žadėti tai, kad šveitiklis nušveis jūsų odą ir po naudojimo ji taps neįtikėtinai švelni yra beprasmiška. kiekvienas geros kokybės šveitiklis, nešveisdamas negyvos odos ląsteles, kurios ir daro odą šiurkščią, automatiškai paverčia ją švelnia, tad štai jums dar vienas logikos neturintis neigiamas produkto bruožas. 
apibendrinus, produktas tikrai nėra blogas, tiesiog neatitinka mano poreikių. kvapas taip pat malonus: labai švarus, šiek tiek primena bananus. tačiau gamintojai visiškai neapgalvojo produkto pavadinimo, nes dabartinis yra visiškai nelogiškas ir neatitinka realaus produkto. taip pat nepagalvota apie Dirty works gaminių vartotojus. gamintojai galėtų rašyti daugiau negu ir taip akivaizdžius dalykus. na, bet kaina, kurią sumokėjau ir kokybė tikrai atitinka.









Goda

No comments:

Post a Comment