Sunday, July 20, 2014

Nails Of The Day



Maybelline Colorama in 06

labai graži tamsesnio atspalvio rožinė spalva. man ji labai primena kažkada turėtą L'oreal Color Riche 210 Shocking Pink nagų lako spalvą.
tai tarsi intelektuali rožinė spalva, kurią lengvai galima derinti prie bet kokios aprangos, ji neišsišoka ir labai gražiai atrodo ant nagų. taip pat yra universali, tinka bet kokio amžiaus moterims.
nuo pastarojo karto, kai mėginau šiuos firmos nagų lakus, gamintojai ne tik pakeitė šepetėlį - dabar jis tapo plokštesnis, patogus naudoti.
taip pat jie pakeitė ir formulę. pastaroji dabar kur kas greičiau išdžiūsta. su šiuo nagų lakų abu sluoksnius nusilakuoju itin greitai ir lengvai.
tiesa, formulės kokybė išliko ta pati - lakas jau antrą dieną po nulakavimo apsilupinėja. kartais jau tą pačią dieną išlipus iš dušo vienas kitas nagas būna kiek apsilupęs.








Goda

2 comments:

  1. Pastebėjau, kad L'oreal ir Maybelline nagų lakų spalvos laaaabai dažnai sutampa. Tik tiek, kad L'oreal formulė truputi ilgiau laiko :) bent man.

    ReplyDelete
  2. kadangi retai tenka naudoti Maybelline nagų lakus, tai šito pastebėti neteko, na, tik su šiuo. tačiau formulės atžvilgiu aš taip pat mieliau renkuosi L'oreal, kuris ir man išlieka šiek tiek ilgiau. bet tikrai nesistebiu kad šios firmos turi daug sutampančių atspalvių, juk abiejų nagų lakų pasirinkimas toooooks didelis :)))

    ReplyDelete