Wednesday, July 23, 2014

The Body Shop Tea Tree Toner



tikrai stipresnės konsistencijos produktas. švelniu odai jo visai nepavadinčiau. tik užteptas ant odos, ypatingai vakarais, ją šiek tiek dirgina/graužia. kartais deginimas atrodo pernelyg intencyvus, tačiau greitai praeina.
atsižvelgiant į graužimo suintencyvėjimą vakarais manau, jog taip dirba antibakterinės arbatmedžio savybės, šalindamos visus dienos eigoje ant odos atsiradusius nešvarumus. 

jo kiekio reikia gana daug, kartais man pritrūksta gaivumo, visiškai nesijaučia kad naudojau tokį nors toniką, tad tenka juo pasinaudoti du kartus iš eilės ir tik po to tepti veido kremą. tačiau nepaisant to nepasakyčiau, kad gaminys labai greitai naudojasi.

nesu visiškai įsitikinusi, kaip jis veikia, tačiau jis sukuria puikų pagrindą kitam odos priežiūros žingsniui - kremui. jį panaudojus ir iš karto po to tepant kremą, pastarasis kur kas geriau įsigeria į odą, sklandžiau ant jos tepasi, tuomet oda netgi būna geriau drėkinama. naudojimo eigoje įsitikinau, jog geriausiai veikia naudojamas kartu su The Body Shop Seaweed dieniniu kremu

net ir nusiprausus veidą prausikliu, šveitikliu, ar panaudojus kaukę, po to valant odą su šiuo toniku, ant vatos diskelio vis tiek lieka nešvarumų. tai reiškia, jog tonikas tikrai gerai valo odą. 

taip pat atsižvelgiant į tai, kad priemonė yra su arbatmedžiais, ji odos pernelyg neišdžiovina. oda po naudojimo tampa itin švelni ir glotni. 

panaudojus produktą daugiau nei savaitę pastebėjau, jog mano oda tapo kur kas gražesnė, ėmė nykti seniai ant odos esančios dėmelės, likusios po spuogų. nepamenu, kada mano oda atrodė tokia graži.
tačiau tolesnio gaminio naudojimo metu t.y. maždaug po trijų savaičių oda priprato prie šios priemonės ir jos poveikis gerokai susilpnėjo, taigi naudojant tenka tarpusavyje keisti produktus, kad oda prie jų nepriprastų. 

kai tik tai išsiaiškinau pradėjau  mėgautis šiuo gaminiu tik tuomet, kai ant veido atsiranda netobulumų. kitu atveju tik retkarčiais pasiimu jį kelioms dienoms profilaktiškam panaudojimui, kuomet matau, jog odai reikia ko nors stipresnio, kad ji vėl po truputį ima šėlioti.

arbatmedžių kvapas nėra toks stiprus, kaip Lush Tea Tree Water, prisiuosčius galybes savo sudėtyje arbatmedžio turinčių produktų, šiam gaminyje jis yra vos juntamas.

na šiuo metu nepastoviu jo naudojimu tikrai mėgaujuosi, nes produktas greitai ir efektyviai išsprendžia visas netikėtai atsiradusias problemas, nemanau, jog su tokiu naudojimu jį greitai pabaigsiu, tad nežinau, kas bus, ar įsigysiu jį dar kartą. tačiau šiuo metu esu nusiteikusi teigiamai šiuo klausimu. tikrai rekomenduoju visiems turintiems į aknę ir bėrimus linkusią odą.










Goda

No comments:

Post a Comment