Wednesday, October 14, 2015

Naujoji Bioderma kampanija #Akneireikialaiko


šių metų rugsėjo mėnesį dermatologinės produkcijos laboratorija Bioderma pasirodė su naująja į aknę linkusiems žmonėms dedikuota kampanija. ją kurdami firmos atstovai konsultavosi su įvairiausiais odos ligų specialistais ir išsiaiškino kelis kertinius dalykus:

 visų pirma, aknė yra paplitusi ne tik tarp paauglių, tačiau ir tarp 40% jauno amžiaus moterų. kodėl taip yra? pagrindinė problema yra mūsų atsainus požiūris į aknę. pripažinkime, juk paauglystėje atsiradusiems spuogams nekeliame pernelyg didelio dėmesio, mat mūsų amžiuje tai yra nuolatos pasitaikantis dalykas kurio tiesiog netraktuojame kaip ligos. o tai daryti tikrai vertėtų. 

visų ankta, imdamiesi su akne kovoti padėsiančių priemonių, nepasikonsultuojame su specialistais, dėl to dažnai pasirenkame mūsų odai netinkamas priemones ir tik dar labiau pabloginame odos būklę. vienas iš pavyzdžių, pateiktų ir šiandieninio susibėgimo metu pristatant kampaniją: siekdamos žaibiškų rezultatų merginos paprastai naudoja alkoholio sudėtyje turinčius produktus. tiesa, priemonių suteikiamas trumpalaikis rezultatas džiugins mus visas - ant odos buvę spuogeliai sumažės ar net visiškai bus išdžiovinti. tačiau alkoholio suteikiamas grįžtamasis efektas odai yra kur kas rimtesnis, mat šis ingridientas yra linkęs stipriai sausinti odą. būtent dėl to ji ima gaminti dar daugiau sebumo tęsdama užburtą spuogelių formavimosi ciklą. dėl to problema niekuomet nebus išsprendžiama.

ir galiausiai, blogą odos priežiūros rutiną nulemiantis veiksnys - aplinkui vyraujantys mitai. šiandieninio susitikimo metu buvo aptarti tik keli iš jų, toki kaip spuogelių maskavimas makiažo pagrindu, žaibiškas nykimas bei atsikratymas ūkiniu muilu, tačiau didžiausią specialistų patvirtintų faktų ir mitų platybę galite išvysti pačių kompanijos atstovų sukurtame Tiesa ar mitas puslapyje.  

na ir pabaigai, kadangi pati nuolat kenčiu nuo su akne susijusių problemų, visas, ypatingai tą patį išgyvenančias merginas norėčiau pakviesti prieš imantis bet kokių kovojimo su šia liga veiksmų pirmiausiai pasitarti su odos specialistu. žinau, jog tai gali būti brangu, tačiau pirminė konsultacija, kurioje yra nustatoma odos būklė ir atsižvelgiama į gydymui būtinas priežiūros priemonės, tikrai verta inverticijos. juk veidas sukuria pirminį aplinkinių įspūdį, tad rūpinkimės juo, būkime kantrios ir nelikime abejingos!  



Goda


No comments:

Post a Comment