Tuesday, October 13, 2015

Ren Clarimatte tonikas riebiai/probleminei odai



veido tonikas - daugelio merginų vengiamas žingsnis, mat būtent šiai kategorijai priklausančios priemonės atrodo neefektyvios ir dažnai tiesiog nereikalingos. tačiau būtent tonikas yra ypatingai svarbi dalis kasdienėje mūsų rutinoje, paruošianti odą kitos priemonės naudojimui ir, svarbiausia, atstatysianti normalų jos ph balansą.
vis dėlto, kai kalba pakrypsta apie odos tonizavimą, vienintelė į galvą šaunanti asocijacija būna neviltis. mat būtent su šio tipo priemonėmis nerandu bendros kalbos ir niekaip negaliu atrasti odai tinkamos. vėliausiai mėginta iš jų - Ren kompanijos gaminamas riebiai ir kombinuotai odai skirtas tonikas. probleminės odos balansą atstatyti padedanti Clarimatte linija, kuriai būtent ir priklauso šis tonikas, pasižymi veiksmingu efektu neišsausindama odos. taigi žiūrint iš mano, vartotojos, perspektyvos, jeigu jis tapo mėgstamiausia Vivianna Does Makeup priemone spuogams šalinti, kodėl turėtų netikti tokioms probleminės odos savininkėms kaip mes? 
atsakymas labai paprastas - ogi tai yra vienas iš tų stebuklingų produktų, kurie puikiausiai veikia ir pateisina visus lūkesčius pirmąją naudojimo savaitę, o vėliau visa tai tiesiog išgaruoja. taigi kaip jau supratote, pirmuosius naudojimo kartus iš tiesų galėjau pasidžiaugti antibakterinėmis gaminio savybėmis - akivaizdžiai sumažėjęs spuogų kiekis ir nuraminta oda tiesiog virpino širdį. tačiau vėliau toniko daroma magija akimirksniu išgaravo negrįštamai ir štai aš jau baiginėju buteliuką, o jokio rezultato apart tos pirmosios savaitės taip ir nesulaukiau. atsirandančių spuogelių kiekis ant odos paviršiaus nepakito, oda ir toliau išliko sudirgusi, lyg viso to būtų negana, peržengus rudens slenkstį ėmė ryškėti ir dehidratacijos požymiai. 
žinoma, galima pasidžiaugti natūraliu priemonės aromatu ir jos švelnumu, mat po naudojimo odos niekada netempia, ji išlieka glotni, jaučiamas švaros pojūtis. tačiau ar to užtenka iš 18 eurų kainuojančio veido toniko? jokiu būdu ne. tikrai labai norėjosi pamilti šį gaminį, tačiau, deja, veikliosiomis savybėmis probleminės odos atžvilgiu jis nepasižymėjo. 



Goda



No comments:

Post a Comment