Tuesday, November 17, 2015

Analizė: skystos Maybelline pudros



Prieš daugiau nei mėnesį sulaukusi Maybelline kompanijos atstovų išmėginti garsiausias jų pudras, tiesiog nrgalėjau atsisakyti. Tai pasirodė puiki proga ne tik susipažinti su kompanijos veidui skirta produkcija, bet ir išsiaiškinti, kuri pudra yra verta jūsų laiko ir dėmesio. Tad štai, daugiau nei mėnesį trukę bandymai baigėsi, atėjo metas išsiaiškinti, kuri yra verta mano rekomendacijos. 

Dream matte mouse. Unikalios, iš pirmo žvilgsnio putų konsistencijos priemonė vos susilietusi su oda transformuojasi ir išsklaidyta sukuria pudrinį efektą. Formulė pasižymi tokiu unikalumu, jog imant produktą pirštu, jo visiškai nesijaučia. Viso to paslaptis - aplikavimo metu išryškėjantys silikoninės sudėties požymiai. Dėl jų priemonė aplikuojasi netolygiai, vietomis net veliasi į gumulėlius. Negana to, pudra nepaslepia daugumos odos netobulumų bei išlieka neįtikėtinai trumpą laiką. Nors priemonė visai neapsunkina odos ir suteikia vidutiniškai natūralų įvaizdį, gaila, tačiau ji yra aiškiai juntama ant odos. Nors ir kaip apmaudu, šios priemonės naudojimo nepatariau niekam. Asmeninė patirtis byloja, jog pudra ne maskuoja, o kaip tik išryškina visus odos trūkumus, susigeria net į smulkiausias raukšleles, apsunkina odą bei išlieka itin trumpai. 
2. Dream Pure BB. Visiškai jokių pastangų aplikavimui nereikalaujanti priemonė tolygiai pasidengia ant odos suteikdama itin natūralų satininį įvaizdį. Vidutinį maskavimą siūlantis BB kremas konsistencijos dėka neišryškina jokių odos netobulumų bei gerai paslėpia poras. Kaip ir reikia tikėtis, šios, vidutinišku natūralumu pasižyminčios pudros naudojimo metu be maskuoklio pagalbos neišsiverstų nei viena, mat spuogeliai išlieka lengvai pastebimi. Odos neapsunkinantis ir toną puikiai suvienodinantis produktas ant odos išlieka apie 3 valandas, po kurių išryškėja visa, ką buvo ketinta nuslėpti. Pastarasis produktas praktiškai būna išlikęs tik porose ir raukšlelėse. Taigi ši priemonė idealiai tiktų merginoms, kurios nesiskundžia jokiais odos trūkumais, turi mišrią odą ir nori lengvo, paviršių sulyginsiančio pagrindo. 
3. Super stay better skin. Lengvai aplikuojama ir odos neapsinkuinanti pudra gerai maskuoja bei sulygina odos toną. Nuo vidutinio link pilno maskavimo krypstanti priemonė maloniai stebina išblyškusią odą idealiai atitinkančiu atspalviu. Negana to, pudros užmaskuoti spuogeliai yra beveik nepastebimi, kokia ant odos atrodo ir pati pudra. Vis dėlto kaip ir vertėtų tikėtis, riebesnei odai tinkanti pudra išryškina vietas, kuriose oda yra sausesnė. 
Iki pudrinio efekto akimirksniu išdžiūstatis produktas po maždaug 3.5 valandos ima nykti, išryškėja pirmieji odos netobulumai, matomas rezultatas reikalauja minimalaus priemonės peraplikavimo. To nepadarius, po maždaug 6 valandų devėjimo yra pilnai matomas tikrasis odos paviršius, bet apie sluogelius ar sausos odos plaušelius pudra vis dar išlikusi. Tad galima daryti išvadą, jog tai yra riebesnei odai skirta, kasdieniam naudojimui puikiai tinkanti priemonė, kurią dėvėti vertėtų ne ilgiau nei ketvirtį paros. 
Satin liquind. Maitinančią konsistenciją turinti priemonė odai suteikia natūralų satininį įvaizdį. Patirtis parodė, jog pirštais aplikuojama pudra reikalauja mažiausiai pastabgų ir pasidengia lengviausiai. Norint pasiekti tolygų rezultatą, praktiškai nereikia stengtis. Vidutinį maskavimą siūlanti priemonė yra visiškai nejaučiama ant odos. Negana to, ji gerai užmaskuoja esamas poras bei sulygina odos paviršių, tačiau spuogeliams visuomet prireikia papildomos maskuoklio pagalbos. Nepaisant iš pažiūros geromis savybėmis pasižyminčio produkto, jau po kelių valandų pudra ima nykti nuo odos, tuo metu yra pabrėžiamos sausos odos sritys. Dar viena spraga - pudra labai lengvai nusitrina nuo veido. Tas pats nutinka ir kiek vėliau - palietus veidą, pirštai lieka padengti pudros sluoksniu. Optimaliausias laikas kiek galėčiau ištverti neužmaskavusi ryškėjančių trūkumų yra 4 valandos. Papildomos dvi valangos yra kritinis laikas, kuomet produktas būna išryškinęs poras bei raukšleles, sausos odos sritis ir tiesiog netolygiai nunykęs nuo odos paviršiaus. Taigi šios priemonės jokiu būdu nepatariu įsigyti savo veidą liesti linkusioms, ar riebią/mišrią kompleksiją turinčioms merginoms. Ypatingai produktas jus nuvilti gali vasaros metu.
Affinitone. Panašia išlikimo galia pasižyminti pudra suteikia ne tik lengviausią naudojimą, bet yra natūraliausia iš visų. Išskirtinai vandeninga konsistencija be jokių priekaištų akimirksniu tolygiai pasidengia ant odos ir suteikia matinį, pudrinį efektą. Kadangi nepaslėpdama tokių trūkumų kaip spuogai priemonė odai suteikia lengvą maskavimą ir visiškai neapsunkina, konsistencijos dėka pudrą be jokio nerimo galima sluoksniuoti ir vis tiek atrodyti natūraliai. Nors su antruoju sluoksniu atsiranda vos juntamas lipnumas, nieko akivaizdaus ir dramatiško čia nėra, taigi galima išsiversti ir be užtvirtinimo kompaktine pudra. 
Stebėtina, mat po 2 valandų dėvėjimo ima ryškėti tik patys agresyviausi spuogeliai, tačiau rezultatas pernelyg nuo pradinio nesiskiria. Na o štai po 4 valandų yra aiškiai matomi visi odos netobulumai, priemonė nevienodai nunykusi nuo odos ir įvaizdis verkiant reikalauja atsišviežinimo. Vis dėlto pudra neišryškina sausos odos ir išlieka ilgiausiai iš visų mėgintų, tad manau jog tai yra puikiausias pasirinkimas mišrią odą turinčioms dailiosios lyties atstovėms. 

nuotraukoje galite išvysti Affinitone odai suteikiamą rezultatą



Goda


No comments:

Post a Comment