Tuesday, November 10, 2015

Soap&Glory The Breakfast scrub | Would I repurchase?







ilgą laiką nepublikuotoje skiltyje ši kartą legenda tapęs kultinės Soap&Glory firmos kūno šveitiklis saldžiu pavadinimu - ,,The Breakfast scrub''. tiesa, saldus jo ne tik pavadinimas, bet ir bananus bei rudąjį cukrų primenantis aromatas. būčiau neteisi jei neigčiau, jog būtent jis yra iš dalies kaltas dėl tokios mano obsesijos. tačiau pripažinkim, juk pati firma išgarsėjo būtent dėl neįprastų, saldžių produkcijos kvapų. 

vis dėlto anuomet mėgintas produktas sužavėjo ne tik išskirtiniu saldumynus primenančiu aromatu, bet ir genialia, iki tol dar niekur neregėta konsistencija. pastaroji žavėjo savu tirštumu, mat buvo sudaryta iš gausybės įvairaus dydžio šveičiamųjų dalelių. na o trinant į odą produkte esantys vertingieji elementai sureguodavo su kūno skleidžiama šiluma ir virsdavo aliejumi. tad rezultatas būdavo stulbinatis.

vis dėlto prieš porą metų pakeista gaminio pakuotė bylojo ir apie produkto pokyčius. laimei, kvapas išliko toks pats, tačiau produktą pačiu geriausiu vertusi konsistencija - ne. šveitiklio efektyvumą sumažinę, tekstūrą sušvelninti nusprendę gamintojai pašalino visas jame buvusias stambias granules. tad ar jis išliko veiksmingas? 

atvirkščiai nei su kitais cukraus šveitikliais, šis išlaikė savąjį veiksmingumą, tad iš pradžių nuvylę pokyčiai dabar džiugina kaip ir anksčiau, na o aliejinis priemonės pagrindas ir vis dar agresyvus (bet ne kaip anksčiau) šveitimas paverčia priemonę tiesiog neatsiejama vasaros rutinos dalimi. arba mano atveju - bet kuriuo metų laiku pasilepinti leidžiančia akimirka. 



Goda


No comments:

Post a Comment