Thursday, October 24, 2013

Review - Garnier Nordic Moisture Match




iš tiesų likau labai stipriai sužavėta šiuo kremu. prieš jį įsigydama pamaniau, kad tai tik dar vienas, eilinis daug žadantis, bet nei pusės tiek nedarantis produktas. ir jį įsigijau tik dėl keliamo triukšmo ir reklaminių stendų ant kiekvieno kampo. taip pat, kadangi kremą pirkau vasaros metu, labai suintrigavo žodis šerbetas :). tačiau panaudojusi kremą porą savaičių pastebėjau didelį skirtumą. mano oda tapo visiškai sudrėkinta, ėmė atrodyti kur kas sveikiau. žinoma, produktas matinio efekto nesuteikia, tačiau tokio stebuklo ir nesitikėjau, tad tai nenuvylė. kaip tvirtina gamintojai, šis kremas turėtų drėkinti odą 24h. taip pat suteikti odai matinį efektą. kremas tinka ir jautriai odai, jame nėra parabenų! nors tam pirmenybės neteikiu, tačiau daugeliui tai rūpi. man labai patinka gelinė kremo konsistencija bei lengvas ir gaivus jo kvapas. kadangi kremą dėl riebios odos naudoju tik rytais, gaivumas man yra svarbus. produktas greitai įsigeria ir tikrai labai gerai drėkina odą. jo dėka ant veido odos nebeliko sausos odos plotelių, likusių po spuogų išnykimo. kremas nepalieka pertekliaus ir pilnai įsigeria. taip pat oda netampa dar riebesnė, o tai juk visuomet gerai.
dėl labai lengvos kremo konsistencijos, naudojamas produktas savaime slenka dugno link, nepalikdamas jokio kremo pertekliaus ant pakuotės sienelių. o tai visuomet yra tik pliusas, nes gramdyti produktą nuo pakuočių kraštų neretai įgrista, o ir pačio produkto yra sunaudojamas maksimalus kiekis, o visiškai nelieka įpakavime. deja, tos pačios kremo konsistencijos dėka jo reikia daugiau nei įprasto veido kremo, dėl to jis susinaudoja greičiau (šio talpa yra kaip ir daugelio tradicinių veido kremų - 50ml ir jį sunaudojau per ~ 2 mėnesius, kai vidutiniškai tos pačios talpos veido kremus sunaudoju per 3-3.5 mėnesius). po kurio laiko pastebėjau, kad oda tapo švelnesnė ir skaistesnė.
dėl kremo sudėtyje esančios žaliosios arbatos ekstrakto, salicilo, kurio kvapas juntamas ir pačiame produkte, pagal visą idėją kremas turi antibakterinių savykių, padeda greičiau pašalinti atsiradusius spuogelius.
iš tiesų atšalus orui kremas veikia taip pat puikiai, kaip ir vasarą. mano oda visiškai nepakito, neišsausėjo. naudoju jį ir dabar, tik, deja, jo teliko gal tik kokiems dviem kartams.
 jeigu prekyboje iki pavasario neatsiras naujų sudominsiančių kremų, tuomet atšilus orams šį kremą tikrai įsigysiu pirmiausiai. nes mano manymu kremas tikrai labai geras ir efektyvus, vertas dėmesio.









Goda

No comments:

Post a Comment