Wednesday, October 9, 2013

Review - Neutrogena Visibly Clear pink grapefruit facial wash



Deja, šis įrašas bus visiškai neigiamas. neprisimenu, kada gyvenime būčiau naudojusi taip nuvyliusį ir tokios prastos kokybės produktą. į šį prausiklį dėjau labai daug vilčių, juolab dėl to, kad Neutrogena produktais visuomet likdavau patenkinta ir jie atlikdavo labai gerą darbą. tačiau jis produktas - išimtis. 
įsigyti šį veido prausiklį paskatino ne tik tai, kad jis buvo visai neseniai atsiradęs prekyboje, tačiau ir tai, jog labai norėjau kokio nors gaivinančio veido prausiklio naudojimui ryte. atsižvelgiant į kvapą, šis produktas turėjo idealiai tikti.
tačiau kvapas ir buvo pirmoji priežastis, pastūmėjusi šitą produktą į neigiamą pusę. aromatas labai labai nuvylė, nes net iš tolo nepriminė greipfrutų kvapo. jis šiek tiek gaivina, bet labiau yra saldus, ne gaivus. taip pat jaučiasi, kad kvapas yra cheminis, ne natūralus.
beje, produkto dabar esu sunaudojusi kiek mažiau negu pusę (nuotrauka daryta kiek anksčiau :)).
ant produkto pakuotės rašoma, kad prausiklis yra su veiksminga Micro Clear technologija ir giliai valo bei padeda užkirsti kelią spuogams ir inkštirams. štai jums dar vienas ir, tiesą sakant, pats didžiausias produkto trūkumas. jis absoliučiai nieko nedaro odai. po prausimosi nuo nejaučiu jokio skirtumo apart tai, jog nuo odos paviršiaus būna pašalintas riebalų perteklius, tačiau net ir paprastas vanduo tai gali. visiškai nejaučiamas švarumo pojūtis. nuo spuogelių atsiradimo jis taip pat neapsaugo, nes naudojant šį produktą ant veido pastebėjau atsirandant daug daugiau spuogelių, negu atsiranda įprastai. toks jausmas, kad prausiklis absoliučiai nieko nedaro.
paskutinis trūkumas kurį pastebėjau yra tai, jog produktas beveik neputoja. o tai yra visiškai nepraktiška, nes tuomet, norint nuprausti visą veidą, prausiklio reikia naudoti dvigubai daugiau nei įprastai. 
na, manau nuomonę apie šį prausiklį susitarėt ir jau savaime suprantama, kad jo niekam nerekomenduoju ir daugiau niekada gyvenime jo nepirksiu. tiesą, sakant, neimčiau net jeigu dykai duotų. tačiau, žinoma, šią pakuotę pabaigsiu iki galo. dėl būtinybės naudoti produkto dvigubai daugiau, tai neturėtų užtrukti itin ilgai. Galiu tik pasakyti, jog veido prausiklis ypatingai nuvylė dėl to, jog Neutrogena produkcija paprastai būna gera ir kokybiška, susilaukianti daugybės teigiamų atsiliepimų. na bet šis firmos naujo produkto įvedimo bandymas totaliai nepavykęs. 







Goda


No comments:

Post a Comment