Tuesday, May 27, 2014

Lush Tea Tree Water



viena iš populiariausių Lush priemonių, ypatingų liaupsių susilaukusi iš žymių beauty vlogerių. iš esmės tik jų atsiliepimai ir paskatino mane įsigyti šią, iš pažiūros niekuo neišsiskiriančią, priemonę.

pradėjusi naudoti toniką pirmąją savaitę nepastebėjau beveik jokio skirtumo. per tą laiką išsiaiškinau tik tai, jog toniką labiausiai apsimoka purkšti tiesiai ant veido, nes purškiant ant vatos diskelio, jo susinaudoja kur kas daugiau.

tos pačios savaitės laikotarpyje netgi ėmiau mąstyti, ar visos žymiųjų grožio guru liaupsės iš tikrųjų buvo pelnytos ir ar šis gaminys ką nors daro odai. 
tačiau po savaitės ėmiau pastebėti labai didelius pokyčius odoje: tonikas padeda aknės dėmėms kur kas greičiau išnykti. asmeniškai man aknė ar paprasčiausi spuogeliai nyksta labai lėtai, taigi kai pastebėjau, jog naudojant šį produktą aknė dingsta maždaug po savaitės, likau labai maloniai nustebusi.

gamintojų internetinėje svetainėje rašoma, jog šis produktas taip pat gali būti naudojamas veidui atgaivinti dienos metu. 
na, aš jo taip nenaudočiau, nes, visų pirma, gaminio kvapas nėra itin malonus - subtilus arbatmedžio, taigi bent jau savo kvapu manęs jis tikrai netraukia. taip pat produktas yra linkęs džiovinti odą, tad apart priemonės naudojimo toniko vietoje, dažniau jį naudoti vengiu.

mažesnės gaminio pakuotės užtenka iš pažiūros ilgą laiko tarpą. maniau, jog man jį teks naudoti tik kokį mėnesį, bet jo užteko dvigubai ilgiau.

dozatorius labai geras, paskirsto toniką plačiai purkšdamas gaminį ne tik tiesiai, bet ir į šalis.

taip pat noriu pabrėžti, jog naudojant jį net ir su sąlyginai geru veido kremu, oda vis tiek yra išsausinama. asmeniškai man dar nepadėjo nei vienas naudotas kremas. tačiau renkantis tarp šiek tiek išsausėjusios ar spuoguotos odos, žinoma, mieliau susitvarkysiu spugelius.

jį naudodama pagaliau tikrai susitvarkiau veido odą, kuri buvo virtusi tikra katastrofa, o dabar ji beveik be dėmelės, ant jos kur kas rečiau atsiranda spuogų.

dar vienas itin patinkantis produkto privalumas yra tai, jog jis tarsi suvienodina odos toną. taip pat manau, jog  naudojant šią priemonę dienos eigoje oda yra linkusi mažiau riebaluotis.

tikrai labai geras produktas norinčioms užkirsti kelią spuogams. pagrindinė mano misija šiuo metu - susirasti normalų veido kremą. o tuomet jau būsiu visiškai patenkinta.

naudojimo eigoje mano oda yra linkusi priprasti prie bet kurio gaminio, tad dabar šį toniką naudoju tik tada, kai ant odos iškyla kokia nors problema

priemonė tikrai verta kainos ir kai tik baigsiu naudoti šią pakuotę, būtinai įsigysiu naują (ir tikrai didesnio tūrio :))










Goda


4 comments:

  1. Įdomi priemonė, aš arbatmedžio stebuklingomis galiomis jau nekartą esu įsitikinusi :) Bet tas kvapas tai tikrai ne iš maloniausių :D

    www.tunusipelnei.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. na taip, savo noru priemonės turinčios tokį aromatą nesirinkčiau, bet kol jinai yra tokia efektyvi, kito pasirinkimo, kaip tik priprasti prie kvapo, nematau :)

    ReplyDelete
  3. Lush parduotuvėje įsikūrusioje pc Panorama (Vilnius) :)

    ReplyDelete