Wednesday, May 7, 2014

Under Twenty Anti Acne Face Cream



  • Drėkina bei nuramina odą
  • Suteikia ilgai išliekantį matinį atspalvį
  • Sureguliuoja veido odos riebalų išsiskyrimą
  • Neužkemša porų
  • 95% neleidžia atsirasti naujiems odos trūkumams
  • 93% pagerina odos atspalvį


pirmas dalykas kurį pastebėjau yra įkyriai stiprus kremo kvapas. įsigėrus į odą jo, žinoma, nesijaučia, tačiau pirmomis produkto naudojimo dienomis jį tepant ant odos kvapas itin erzindavo, kartais net imdavau galvoti, ar ištversiu tokį jo stiprumą ir ar pajėgsiu toliau jį testuoti. tačiau laikui bėgant prie jo pripratau ir dabar beveik nepastebiu.

taip pat nepatinka ir tai, kaip silpnai kremas drėkina. vietose, kuriose oda yra riebesnė, jis palaiko normalios odos būklę, ji neišsausėja ir netampa riebesnė. tačiau sausesnės vietos ir lieka sausos.

produktas visiškai nesuteikia odai matinio atspalvio, ji tiesiog tampa sveikai spindinti. o tai, tiesą sakant, man patinka dar labiau, nes oda atrodo sveikesnė. bet matinio efekto gerbėjoms šis kremas visiškai netiks.

labai keista gaminio konsistencija: tik išspaudus iš tūtelės ant delno kremas atrodo itin lengvas, gelinės konsistencijos, tačiau vėliau, pradedant trinti į odą jis tampa riebesnis. dėl keistos konsistencijos kremo reikia daugiau nei įprastai.

natūralu, jog riebesnės konsistencijos kremas geriasi ilgiau. bet tai neužtrunka neįtikėtinai ilgo laiko tarpo. netenka stoviniuoti ir laukti, kada kremas įsigers.

atsižvelgiant į jo spalvą, drąsiai sakau, jog šiame gaminyje nėra nieko natūralaus. labai abejoju, ar galima natūraliai gaminant kremą ir į jo sudėtį nepridedant jokių papildomų nieko gero odai nedarančių ingridientų išgauti tokios žydros spalvos kremą (atsižvelgiant į įprastus veido kremus, ši spalva yra ryški).

priemonė tikrai neapsaugo odos nuo aknės ar spuogelių atsiradimo, nevienodina jos atspalvio. 

šio kremo naudojimo metu nepastebėjau jokių odos pokyčių. tiesą sakant, apart odai suteikiamo gražaus sveiko švytėjimo, nepastebėjau jokio kito poveikio odai, lyg visiškai nieko nebūčiau naudojusi.










Goda

No comments:

Post a Comment