Thursday, May 15, 2014

The Body Shop Vineyard Peach Body scrub



neapsakomai malonaus kvapo kreminis kūno šveitiklis. aromatas yra labai gaivus ir šviežias. pačioje naudojimo pradžioje man tai patiko, tačiau kuo toliau, tuo vis labiau ėmiau jausti tą šviežumą, jis ėmė erzinti, ilgainiui netgi pasirodė per stiprus.

nors ir nėra stebuklingas, šis šveitiklis yra kol kas geriausias, kokį tik bandžiau iš The Body Shop.

 dėl palyginus skystos kreminės šveitiklio konsistencijos pačioje produkto naudojimo pradžioje jo reikėdavo mažiau. dabar, įpusėjus pakuotę, jo kaip tik reikia vis daugiau. skamba ir atrodo itin nelogiškai, žinau.
tai labai švelniai šveičiantis kūno šveitiklis, tinkantis net ir pačią jautriausią odą turintiems, nes kreminis šveitiklio pagrindas gerokai sušvelnina ir taip ne per daug šiurkščias šveičiamąsias granules,
nors pastarųjų gaminyje ir atrodo daug.

 taip pat šis šveitiklis idealiai tinka toms, kurioms reikia minimalaus šveitimo, nes mano odą gaminys šveičia tik vos vos, šiuo atžvilgiu nepastebėjau beveik jokio rezultato. gaminio šveičiamąją galią prilyginčiau plaušinės šveitimui.

būtent dėl to šis šveitiklis man ir nepatinka. jį reikia ilgai trinti norint, jog oda būtų bent kiek nušveista. o aš asmeniškai mėgstu tokius šveitiklius, kuriuos trinant jaustųsi, jog oda yra šveičiama.

kreminis pagrindas, produktą trinant į odą, tarsi įsigeria, tačiau kad po naudojimo oda taptų švelnesnė, niekad nepastebėjau.

bet kuriuo atveju, naudodama šį šveitiklį kartu naudoju ir šveičiamąją dušo želę, nes nuo rezultato trūkumo ant rankų ir vėl atsinaujino jau seniai dingusi aknė.

priemonė lengvai ir greitai nusiplauna nuo odos.

nors, atsižvelgiant į produkto švelnumą bei tai, jog jį labai lengva nuplauti nuo odos, šveitiklis nėra vertas dėmesio. žinoma, kaip jau minėjau anksčiau, jis tiktų jautrios odos savininkėms, tačiau kam mokėti tokius milžiniškus pinigus už gerokai pervertintą šveitiklį, kuris netgi nušveisti odos tinkamai negali? esu įsitikinusi, jog rinkoje yra kur kas geresnių ir netgi pigesnių variantų.








Goda

1 comment:

  1. inspiration!!!!
    xxxx

    www.licktheburguer.blogspot.com

    www.licktheburguer.blogspot.com

    www.licktheburguer.blogspot.com

    ReplyDelete