Saturday, April 25, 2015

Butterbear bath bomb from Lush | Christmas Edition


štai atėjo laikas pasidalinti su jumis paskutine praeitų Kalėdų proga išleistų riboto leidimo vonios produktų apžvalga. praisipažinsiu,man iš tiesų palengvėjo sužinojus, jog tai paskutinis mano turimas šiai kolekcijai priklausantis produktas. juk ir taip blogai jaučiausi, jog taip vėluoju rašyti apie juos atsiliepimus, o per mokslus viskas dar labiau nusitęsė. 
pereinant prie esmės, tikriausiai ne amn vienai renkantis grožio priemones pastaiko, jog paprasčiausios išvaizdos, niekuo iš kitų neišsiskirianti priemonė savo efektyvumu nustebina labiausiai. taip nutiko ir šį kartą renkantis šventinės kolekcijos vonios bombą iš Lush. jeigu ne begalinės kitų grožio blogerių rekomendacijos, vargu, ar tarp visų spalvomis bei sodriais kvapais išsiskiriančių produktų būčiau išsirinkusi šį. tačiau rekomendacijos, žinoma, padarė savo. kažkokių ypatingų efektų ar spalvų šou iš šio produkto tikėtis tikrai neverta. nes ištirpęs vonioje vandeniui jis nesuteikia visiškai jokio atspalvio. nepaisant to, vonios bombos tirpimo metu iš jos išsiskiria gausybė kakavos sviesto gabalėlių, per trumpą laiką ištirpstančių nuo vandens šilumos ir leidžiančių maudynes prilyginti maudymuisi gausioje, efektyviu kūno sviestu pripildytoje vonioje. ir iš tiesų, išsimaudžius kūno oda porą dienų būna neapsakomaiglotni ir pamaitinta. tad pasirodo, ši priemonė nėra tokia neįdomi kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. ją dar labiau pamėgti verčia ir subtilus, vos juntamas aromatas, kuriame susipina kakavos ir ylang-ylang kvapų natos. nors priemonei ištirpus vonioje aromatas paintencyvėja, tačiau jis netampa agresyvus ar aiškiai juntamas - vonios kambaryje tvyro tik subtili šio aromato užuomina. be abejo, negaliu nepaminėti ir itin mielos produkto išvaizdos, dėl kurios jo beveik nesinori naudoti.
kaip turbūt žinote, jau kurį laiką Lush savo riboto kiekio produktus stengiasi gaminti pasitelkdami nuolatinėje kolekcijoje esančiųjų kvapus ar sudėtį tam, kad neapsakomai priemonę pamėgęs vartotojas galėtų be jokio vargo jai rasti alternatyvą. taip yra ne su visomis voniai skirtomis priemonėmis, tačiau, laimei, šioji turi savo pamainą, sava išvaizda ir pavadinimu iš tiesų labai panašų ,,Butterball''. kaina jų taip pat vienoda - apie 3.50 eurus. tai yra vienas iš pigiausių ir odai naudingiausių mano mėgintų firmos produktų. laimei, jį pamėginus nereikės laukti iki švenčių ir galėsiu tęsti jo naudojimą. šis mažas gaminys suteikia odai gigantišką rezultatą, tad jį išmėginti privalo kiekviena! tai taip pat yra pravarti priemonė po prausimosi odos teptis kremais nemėgstančioms merginoms. 





Goda




2 comments: