Thursday, April 9, 2015

Greipfrutų dušo želė iš VIVI



štai atėjo laikas, kai sulaukiau galimybės išmėginti pastaruoju metu vis dažniau lietuvių tinklaraščiuose pasirodančią VIVI kosmetiką. šiandien rašau atsiliepimą apie produktą, kuriam daugelis vartotojų paprastai neskiria pernelyg didelio dėmesio - ,,svarbiausia, kad skaniai kvepėtų ir po naudojimo nesijausčiau purvinas'' - dušo želę. pati jos naudojimo taip pat pernelyg nesureikšminu, tačiau, be jokios abejonės, retkarčiais norisi save palepinti kuo nors prabangesniu ir ne kasdien įperkamu (čia savo paskirtį vis dar atlieka Korres dušo želė su figomis). tačiau kasdieniam naudojimui vis dar renkuosi paprastas, vis dėlto kokybiškas priemones, gerai nuprausiančias ir neišsausinančias odos, bei išsiskiriančias savo aromatu. šį kartą tam pasirinkau šią, tik iš ekologiškų, natūralios kilmės elementų pagamintą dušo želę su beta karotinu. ši, ypatingai skystos konsistencijos dvifazė dušo želė pirmiausiai išsiskiria savo, kaip ir galima tikėtis, gaiviu greipfrutų aromatu. tačiau atvirkščiai nei daugelio kitų rinkoje esančių greipfruto kvapą turinčių produktų, šio aromatas prilygsta tikrų, ką tik išspaustų greipfrutų sulčių kvapui ir nei iš tolo nepanašėja į populiariuosius cheminius kvapų pakaitalus. visgi aromatas yra toks paprastas ir sodrus, jog retkarčiais gali pabosti. asmeniškai pati labai abejoju, ar galėčiau be perstojo naudoti šį gaminį. nepaisant to, jo kvapas, nors iš pat pradžių ir būna aiškiai juntamas, pradėjus kempine trinti odą, jis virsta vis subtilesnis, kol galiausiai lieka tik subtili jo užuomina ir jis tampa beveik neužuodžiamas.
pereinant prie kitos, taip pat itin svarbios produkto savybės - skalsumo - galiu pasakyti, jgo dušo želės putojimas neprilygsta kitoms rinkoje esančioms cheminėms dušo želėms 100%, tačiau atsižvelgiant į tai, jog tai yra ekologiška, natūrali priemonė, tuomet ji pradeda išties stebinti, mat pasižymi tikrai kokybišku skalsumu, nors tam prireikia šiek tiek daugiau produkto. 
kalbant apie naudojimui reikalingą produkto kiekį, gaminio vienam naudojimui reikia vos kiek daugiau nei įprasto tokio pat tipo gaminio. taip yra ne tik dėl geresnio jo skalsumo, tačiau ir dėl itin skystos konsistencijos. nepaisant to, priemonė pasižymi tikrai geromis savybėmis ir yra kokybiška. dėl itin didelės talpos ir kaina atrodo ne tokia didelė, nors vis tiek nėra maža. besidomintiems ekologišku gyvenimo būdu ir naudojantiems natūralius produktus tikrai galėčiau rekomenduoti šią dušo želę, nes tai yra puikus, gaivus ir lengvas, gerai nuprausiantis ir odos neišsausinantis gaminys. tačiau mintyse negaliu jo neprilyginti, regis, odai taip pat naudingai, kenksmingų sudedamųjų dalių neturinčiai Korres dušo želei. pastarosios aromatas yra kur kas neįprastesnis, skalsumas stipresnis, o kaina iš esmės nesiskiria. vis dėlto dėl ženkliai besiskiriančios talpos šią VIVI dušo želę įsigyti apsimoka kur kas labiau. nors abejoju, ar pati norėčiau dar kartą įsigyti šį produktą, nes, kaip jau minėjau, esu tikra, jog man greitai pabos jos turimas kvapas. tačiau tiems, kuriems aromatas ne kliūtis ir kurie skiria ypatingą dėmesį jų naudojamų produktų sudėčiai (natūralumui) tikrai patarčiau įsigyti šią priemonę.






Goda




No comments:

Post a Comment