Monday, April 20, 2015

VIVI Rankų kremas



šiandien nusprendžiau pasidalinti dar viena apžvalga apie lietuviškąją VIVI kosmetikos priemonę. pastaroji iš tiesų nustebino savo aukšta kokybe, veiksmingumu bei sąlygina kaina. šis lengvos konsistencijos rankoms skirtas kremas sudėtyje turi didelį vertingųjų vitaminų kiekį, padedantį saugoti odą nuo nepalankių aplinkos veiksnių. trinamas į odą jis pakeičia savo iš pažiūros lengvą konsistenciją į šiek tiek riebesnę, tačiau nerimauti nėra ko, mat produktas bene akimirksniu įsigeria į odą, palikdamas subtilų riebumo pojūtį, kuris laikui bėgant dingsta. turiu pabrėžti, jog minėtasis riebumo pojūtis skiriasi nuo kitų. pastarasis labiau panašėja ne į riebų priemonės paliktą perteklių, o tik į dar vieną įrodymą, jog oda buvo pamaitinta. šis sluoksnis nėra linkęs pamikti pėdsakų ant liečiamų pavirišų, taigi šį kremą yra pravartu naudoti dirbant ar mokantis, nes nereikia laukti kol jis įsigers, galima iš karto kibti į darbą.
dėl lengvo priemonės susigėrimo ir odai suteikiamo rezultato esu įsitikinusi, jog ji puikiai tinka naudoti visų metų periodu - greitai susigerianti formulė visuomet pravarti savybė, ypatingai pasitarnausianti šiltesniais mėnesiais, na, o jo suteikiamas akivaizdžiai pastebimas rezultatas odai bus naudingas šaltuoju metų laiku. kalbant apie jau po pirmojo naudojimo aiškiai juntamą rezultatą, negaliu nepaminėti nepriekaištingo kremo gebėjimo maitinti ir glotninti odą. mano rankos niekada nebūna tokios švelnios, kokiomis tampa šios priemonės naudojimo metu. akivaizdu, jog produkto sudėtyje yra odą gydančių ir atkuriančių elementų, šiuo atveju - bergamočių aliejaus, kurio dėka tarp pirštų sutrūkinėjusi oda po vieno naudojimo pakeičia savo būklę į visiškai priešingą - sutrūkinėjimai dingsta, pati oda tampa glotnesnė. be visų šių nuostabių produkto savybių džiaugsmą kelia ir kremo kvapas, nuo kitų mano mėgintų rankų priežiūrai skirtų produktų išsiskiriantis savo saldžiu, tačiau, dėl jame esančių citrusų bei natūralių sudedamųjų augalų natų, gaiviu ir neįtikėtinai maloniu kvapu, kurio nesinori nustoti nuostyti. 
kaip matote, tai genialus, visus iki šiol mėgintus  rankų kremus pranogstantis daugiafunkcis produktas, tinkantis naudoti ir ant kitų kūno vietų (tokių kaip lūpos, veidas ar pats kūnas). kremas ne tik puikiai koreguoja ant odos esančius netobulumus ir stabdo ją nuo senėjimo. tačiau sudėtyje esantis bergamočių ekstraktas, pasižymi dezinfekuojamąja savybe, padedančia užtikrinti visapusę rankų odos priežiūrą. naudojant šį gaminį rankos ne tik būna neįprastai glotnios, tačiau ir ne taip greitai išsausėja. tiesa, gaminio kaina nėra iš mažesnių, tačiau produkto naudojimui pakanka nedaug, o jo suteikiamas poveikis atperka viską. vienintelė mano įžvelgiama šiokių tokių nepatogumų kelsianti problema yra gaminio pakuotė, iš kurios, išnaudojus didžiąją jo dalį, bus itin sunku išgauti kremo likučius. nepaisant to, jeigu esate tokie kaip aš ir turite išsausėti linkusią rankų odą, mėgstate gaivius, unikalius kvapus bei esate linkę nepagailėti šiek tiek daugiau pinigų dėl efektyvios priemonės, drąsiai rinkitės šį gaminį. po pirmojo nadojimo negalėsite patikėti priemonės veiksmingumu!






Goda


No comments:

Post a Comment