Wednesday, June 10, 2015

L'oreal MakeUp Genius programėlė



pirmadienio vakarą kelios Lietuvos tinklaraštininkės, žurnalistai bei kiti svarbūs visuomės veikėjai buvo suburti į jaukią galeriją išvysti naujos, Lietuvoje ir pasaulyje analogų neturinšios MAKEUP GENIUS programėlės pristatymą. 
,,Daugiau nei 10 metų tobulintos technologijos idėja kilo derinant garsiausių Holivudo filmų kompiuterinės grafijos sprendimus ir 3D vizualizacijų kūrėjų patirtį. ,,L'oreal Paris'' sukurta programėlė ,,MakeUp Genius'' pakeis iki šiol grožio rinkoje nusistovėjusias taisykles'',- teigė Nuno Ferreira, ,,L'oreal Baltic'' masinio vartojimo produktų skyriaus vadovas.
iš esmės tai yra nuostabus pagalbininkas nežinančioms, kokį makiažą rinktis, merginoms. kaip renkinio metu pati Beata Tiškevič-Hasanova ir teigė, ruošiantis pasimatymui ar kokiam svarbiam renginiui yra labai lengva tiesiog virtualiai ,,pasimatuoti'' skirtingų garsenybių makiažo įvaizdžius ar susikurti savąjį. 
veido kontūrus ir esminius taškus fiksuojančios preciziškos technologijos dėka programėlė be vargo tiksliai uždeda makiažą ant bet kokios struktūros ar odos tipo veido. tokiu būdu merginoms yra suteikiama puiki galimybė eksperimentuoti su makiažu iš tikrųjų nesitepant jo ant veido. 
be populiariausių garsenybių įvaizdžių programėlėje taip pat galite išbandyti ir daugumą L'oreal siūlomo dekoratyvinės kosmetikos asortimento. tiesa, kelių kategorijų joje dar trūksta, tačiau gamintojai užtikrina, jog ji nuolatos tobulėja ir ateityje žadama į pasiūlą įtraukti netgi ir nagų lakus. 
pačiai asmeniškai labiausiai patikusi citata nuskambėjo iš vienos geriausių makiažo meistrių Lietuvoje, Vaidos Venckutės lūpų: ,,Tai kažkas nuostabaus. Dabar visos moterys galės iškart išbandyti, kas joms tinka, o kas tikrai ne. Ir visa tai tik išmaniojo telefono pagalba. Jei turėčiau dukrą, tai ši programėlė būtų pirmasis dalykas, kurį jai parodyčiau grįžus namo''.
pati jau spėjau pažaisti su visais siūlomais įvaizdžiais ir galiu pasakyti, jog programėle naudotis yra visiškai paprasta. viskas ko reikia tėra priekinė telefono kamera. 
ši programėlė yra nemokama, kol kas prieinama ,,App Store'' parduotuvėje. tačiau džiugiausia yra tai, jog bendradarbiaudami su Drogas tinklu gamintojai suteiks galimybę ją išmėginti ir didžiųjų miestų Drogas parduotuvėse.





Goda


No comments:

Post a Comment