Sunday, June 28, 2015

Nails Of The Day | Peachy nude



Bourjois La Laque in 2. Chair et tendre

štai ir atėjo metas kitam atsiliepimui apie antrąį mano turimą nagų laką iš naujosios Bourjois linijos La Laque. kaip turėjote suprasti, pastaruoju likau ne tai sužavėta kaip prieš tai apžvelgtu raudono atspalvio nagų laku. klausiate kodėl? kaip žinia, ne visų firmų tai pačiai produktų linijai priklausančios priemonės pasižymi tokia pačia kokybe. šio nagų lako atvejis - ne išimtis. iš pažiūros tokia pat tiršta formule pasižyminti priemonė toli gražu nagams nesuteikia sodraus rezultato, juos nulakavus vos vienu sluoksniu. šis Chair et tendre atspalvis reikalauja dviejų kruopščių sluoksnių. tačiau tokiu pat neįprastu obuoliniu aromatu pasižymintis nagų lakas išdžiūsta taip pat greitai, kaip ir anksčiau mėgintasis.
vis dėlto neigiamų savybių čia yra kur kas daugiau. pradedant nuo labiausiai nulyvusio bruožo - spalvos - ši nepanašėja į tą idealią kreminę spalvą, matomą pakuotėje. atspalvis veikiau yra persikinis, linkstantis į kreminę oranžinę. nesakau, jog jis yra negražus, tikrai ne, vasarą jis puikiai pasitarnaus, tačiau tikėjausi surasti mano odos tonui puikiai tinkančią nude spalvą, o ne dar vieną peachy atspalvį. dar keli, nei viename šiai linijai priklausančiame produkte neišvengti neigiamą reakciją keliantys dalykai, nei iš tolo nepalengvinantys priemonės aplikavimo, yra ne plokščias jos šepetėlis bei unikali rankenėlė, reikalaujanti papilldomų pastangų ir praktikos.
nors beprotiškai pamilau raudonąjį linijos atspalvį ir esu pasiryžusi jį pirkti ne kartą, dėl tikrovės neatitinkančio atspalvio, aplikavimo įmantrybių ir fakto, jog šis, tokia pat formule pasižymintis lakas ant mano nagų iįlieka vos tris dienas, nesu nusiteikusi įsigyti šios priemonės dar kartą.




Goda

2 comments:

  1. Ziurint i nuotrauka, tai man spalva labai graziai atrodo :) bet tikrai kartais su tom kreminem konsistencijom ir spalvom sunkiai sekasi graziai nulakuoti nagus..

    SIMPLY MAGNIFIQUE

    ReplyDelete
    Replies
    1. spalva tai graži, tiesiog nepateisino lūkesčių ir tokių dar tokių atspalvių galima lengvai rasti, na o puikiai visos žinome, taip yra su tomis nude :) dėl to likau labai nusivylusi. na taip, bet iš kitos pusės, su itin skystom ne ką lengviau, o jos ir išlieka trumpiau. labai jau sunku pataikyti į tą viduriuką

      Delete