Tuesday, June 16, 2015

Stila Stay All Day Waterproof liquid eyeliner



atsižvelgiant į praeityje naudotus markerio pavidalo eyelinerius ilgainiui ėmė kilti klausimas, nejaugi rinkoje išties nėra geros kokybės priemonių, kurios dėl vienų ar kitų priežasčių nenustoja veikusios po dviejų savaičių? beje, praeityje naudoti tokio tipo produktai nepasižymėjo ilgu išlikimu net ir sugeros kokybės šešėlių pagrindu. na o po ilgų šios akių pravedimui piešti skirtos priemonės pagaliau esu susidariusi tvirtą nuomonę, kuria šiandien su jumis ir esu pasiryžusi pasidalinti. galbūt paklausite, jeigu niekaip negalėjau rasti patvarios, efektyviai veikiančios priemonės, kodėl tiesiog nenuleidžiu rankų ir nepradedu naudoti gelinių produktų? na, atsakymas gana paprastas. nepaisant nepatenkinamos grožio blogerės obsesijos nuolatos išmėinti naujas priemnoes, kasdienėje rutinoje tokios, flomasterinio tipo priemonės naudojimas yra kur kas greitesnis ir paprastesnis. tad artėjant vasarai nusprendžiau savo laimę išmėginti dar kartą ir galiausiai išbandyti kultiniu produktu tapusį Stila Stay All Day vandeniui atsparų eyelinerį. dėmesį iš karto atkreipiantis dalykas yra priemonės suteikiamas nematinis įvaizdis. žinoma, blizgaus efekto rezultatas ne taip rėžia akį, nes dėl atspindimos šviesos yra sušvelninamas. tad iš pažiūros tokį įvaizdį suteikianti priemonė kasdieniam naudojimui tinka kur kas labiau. vis dėlto, kosmetikos pramonėje galiojanti taisyklė gali reikšti, jog priemonės įgijamas blizgus efektas byloja apie trumpesnį išlikimą ant akių bei kur kas lengvesnį jos nuvalymą. ir iš tiesų, nepaisant to, jog ši priemonė yra atspari vandeniui, dienos bėgyje, žinoma, priklausomai nuo fizinio aktyvumo, ties akies kampučiu nupiešta strėlė retkarčiais yra lingusi nubėgti. tačiau neatsižvelgiant į tuos retus atvejus, šis lineris puikiai išlieka savo vietoje net ir labai šiltą dieną nuo pat ankstyvo ryto iki vėlumos. nesvarbu, jog tai vandeniui atspari formulė, su įprastu makiažo valikliu priemonė nusivalo itin lengvai ir greitai. 
vis dėlto naudojimo eigoje išryškėjo viena nerimą kelianti produkto savybė - ji, kaip ir visos kitos naudotos tokio tipo priemonės, yra linkusi užsikimšti. ir būtent čia į šipulius sudužo vienintelė mano turėta teorija, jog tai yra šešėlių kaltė, mat su kitos firmos mėginta produktcija pravedimo aplikatorius vis tiek piešia nebe taip tolygiai, kaip turėtų. privalau patikslinti, jog problemų kyla tik su pačiu plunksnelės galiuku, taigi nepatogumų iškyla tik norint nupiešti uodegėlę akių pakraščiuose. apart to, plonos pakuotės ir palygintinai ilgos bei plonos plunksnelės dėka galima labai lengvai nupiešti idealią, ploną liniją vos vienu judesiu. na o vienas iš labiausiai sužavėjusių bruožų yra inovatyvus priemonės dangtelis, apsaugantis ją nuo išdžiūvimo ir, žinau, nuskambės beprotiškai, tačiau tarsi iš naujo ją atkuriantis. leiskite pateiksiu pavyzdį: dažantis priemone akis, ji retkarčiais ima nevienodai piešti liniją, jos atspalvis nebūna toks sodrus ir atrodo, jog produktas tiesiog pradėjo džiūti. tačiau jį užkimšus ir panaudojus kitą kartą, laineris veikia kaip naujas - jo suteikiamas rezultatas ir vėl būna sodrus vei tolygus.
apibendrindama noriu pabrėžti, jog mano atžvilgiu tai tikrai nėra pats geriausias must eyelineris ir žinau dar porą, kurie neleidžia prarasti vilties atrasti Tą vienintelį. tikrai nesakau, jog šią priemonę turi išmėginti visos mano skaitytojos. žinoma, ji pasižymi tikrai labai gera kokybe, labai patogiu bei greitu naudojimu o ir kaina nėra tokia jau kosminė atsižvelgiant į faktą, jog Lietuvoje kokybiškų tokio tipo akių pravedimui skirtų priemoniųtaip ir neradau. taigi pati tęsiu šio produkto naudojimą ir tuo tikrai mėgausiuosi, tačiau tuo pat metu dairysiuosi rinkoje naudovių ir galbūt greituoju metu atliksiu mažą užsakymą ir Sephora internetinės parduotuvės su ketinimu atrasti holy grail priemonę. na o Stila Stay All Day priemonę galėčiau parekomenduoti tik tokioms nelaimėlėms kaip aš, kurios turi riebius akių vokus ir, nesvarbu, kokią šešėlių bazę benaudotų, rinkoje nerado nieko, kas išliktų didžiąją dienos dalį ir neužsikimštų po kelių naudojimų. tai yra geriausias tokio tipo produtas iš visų mano naudotų. 





Goda



No comments:

Post a Comment