Wednesday, September 23, 2015

First Aid Beauty veido kaukė su raudonuoju moliu



vis dar ieškodama tos vienintelės, akivaizdžiai odą valančios kaukės ir vėl nusprendžiau pasikapstyti užsienio rinkoje. šį kartą užkliuvo ikišiol nemėgintos First Aid Beauty firmos produkcija. pripažinsiu, nuodugniau pasidomėti priemone paskatino garsioji Zoe Sugg. viename iš vaizdo įrašų mergina teigė, jog laikotarpiu, kuomet turėjo į bėrimus linkusią, piktą odą, būtent ši kaukė padėjo išvalyti ir atstatyti odą į normalią būklę. kadangi į bėrimus linkusią, piktą odą turiu praktiškai visuomet, nusprandžiau griebtis šiaudo ir išmėginti be tos Zoe rekomendacijos daugiau niekur negirdėtos priemonės. 
ši raudono molio pagrindu sudaryta kaukė pasižymi tiršta, klampia konsistencija. štai dėl ko labai abejoju, ar produkto užteks ilgam laikui. dėl to, jog yra nulupama, kaukę patartina tepti storiau dėl jos veiksmingumo ir lengvesnio nulupimo.
švelnų, vos juntamą salstelėjusį aromatą turinti priemonė vos užtepta ant odos visiškai jos nedirgina. švelniai veikianti priemonė lengvai ir greitai nusilupa nuo odos paviršiaus, o retkarčiais likusi maža dalis (ties antakiais, plaukų linija ar nosimi) produkto labai lengvai nusiplauna vandens pagalba. raminamosiomis savybėmis pasižyminti priemonė puikiai pašalina sebumą bei visus odos paviršiuje susikaupusius nešverumus. taip pat pastebėjau, jog naudojimo metu yra minimaliai - viena, kita - išvalomos poros bei į paviršių iškeliami negiliuose sluoksniuose esantys nešvarumai. 
tačiau labiausiai pastebimas rezultatas yra nuraminta, kur kas švelnesnė oda. ir tai yra vienintelės puikiai pastebimos savybės, kurias ši priemonė suteikia.
dėl to, nors nėra bloga, jos pirkti dar sykį tikrai neketinu. vargu, ar ją išmėginti rekomenduočiau ir jums, mat pažadai, kuriuos turėtų ištesėti produktas yra tikrai dideli. akivaizdu, jog daugelio jų kaukė neišpildo, o gaminio kaina toli gražu nėra maža - 30.58 eurų. atsižvelgiant į suteikiamą rezultatą, kaukę galėčiau rekomenduoti nebent normalia oda besidžiaugiančioms merginoms. tačiau vėlgi, vargu ar didelių problemų nekeliančią odą turinti moteris norėtų įsigyti tiek kainuojančią veido kaukę. 




Goda



No comments:

Post a Comment