Wednesday, September 30, 2015

Sunnyside vonios putos iš Lush



lengvą, tačiau tuo pat metu aštrų citrusų aromatą turinti priemonė atrodo puikus pasirinkimas Lush produkcijos gausybėje nesiorientuojančioms neutralių kvapų gerbėjoms. puikiai žinau, jog ši parduotuvė vos tik įėjus gali atimti amą ir palikti visiškoje nežinioje. nuo ko gi pradėti? pirmiausiai siūlyčiau išmėginti parduotuvėje beveik neužuodžiamą kvapą turinčias priemones. nestiprus kvapas nereiškia, jog jos nepasižymi gera kokybe, tai tiesiog užtikrins džiaugsmingą priemonės naudojimą ir nuo pat pirmojo naudojimo nepritrenks vartotojo savo neįtikėtinu aromatu. tokios palonaus, šiek tiek šventinio kvapo, yra ir šios putos.dėl puikios galimybės priemonę naudoti tiek kartų, kiek tik panorėsite, bei suteikiamų neapsakomo grožio putų, būtent šio tipo priemonės jums atsipirks labiausiai. štai dėl ko būtent jas laikau vienomis ekonomiškiausių priemonių iš Lush
vos tik po tekančio vandens srove suteiškytas priemonės gabalėlis spėja paskleisti aromatą, kurio vėliau užuosti paprasčiausiai beveik neįmanoma. štai dėl ko gaminys puikiai tinka naudoti bet kokiu metų laiku, bet kokiai savijautai esant - neapsunkinantis kvapas priemonei leidžia pruikiai prisitaikyti. 
auksą primenančio geltonio atspalviu nudažytas vanduo galbūt ir nėra nr. 1 maloniausiųjų sąraše, tačiau vietomis žaižaruojančios blizgiosios dalelės bei ant paviršiaus tūnančios putos puikiai atpalaiduoja, nuramina ir įkvėpia mažytę šventinę dvasią. nors ir kaip gaila, tačiau dažniausiai vonios bombos yra būtent ta produkcija, kurią gamintojai papildo vertingaisiais, odą puoselėjančiais aliejais. labai gaila ir apmaudu, tačiau to iš Sunnyside vonios putų tikrai nesulaukiau.  
nepaisant to visuomet tenka pasidžiaugti, jog maždaug valandą išliekančių putų užtenka visų maudynių metu, o pačios priemonės man pačiai užteko keturiems naudojimams. iš to galima spręsti, jos produktas ne tik puikiausiai atlieka savąją paskirtį bei atsiperka, bet ir yra puiki, neutrali priemonė kompanijos naudokams. tačiau jeigu paklaustumėte, ar pati įsigyčiau ją vėl, veikiausiai atsakyčiau ne. taip yra vien tik dėl nepakankamo aromato impresyvumo, blankoko naudojimo bei vėlesnio priemonės suteikiamo efekto ir fakto, jog jau esu atsirinkusi man neapsakomai patinkančias priemones. su kuriomis palyginus, šis kvapas tiesiog yra pernelyg neįdomus mano skoniui. tačiau jeigu likote suintriguota aromato, tikrai raginu išmėginti produktą - kokybė, kaip ir kitos voniai skirtos produktijos iš Lush, tiesiog puiki.   




Goda


No comments:

Post a Comment