Wednesday, September 16, 2015

Plaukų sausėjimą sulėtinsianti priemonė iš VIVI



ir toliau tęsiant rudenį privalomų naudoti priemonių temą, atėjo laikas pakalbėti apie plaukų priežiūrą. tikiu, jog po karštojo vasaros sezono esame primiršusios kruopštesnę plaukų priežiūros rutiną ir pamiršusios ką reiškia suskilinėję, žvarbaus oro paveikti plaukai. tačiau pirmiausias žingsnis, privalomas, norint išvengti plaukų išsausėjimo bei neklusnumo yra balzamas, arba mano atveju - vietoje jo naudojama kaukė.

iš ankstesnių straipsnių apie VIVI firmos produkciją turėtumėt prisiminti, jog jog esu labai sužavėta šia produkcija ir didžiuojuosi tokiu lietuvišku genialumu, sukurti puikų natūralumo ir kokybės santykį. štai dėl ko ypatingai knietėjo išmėginti gamintojų siūlomą plaukų kaukę.
iš pažiūros, kviečių proteinų, arganų bei kanapių aliejų sudėtyje turinti priemonė sukuria itin veiksmingo produkto įspūdį. galbūt tam įtaką daro tiršta, tačiau lengvai pasiskirstanti konsistencija, o galbūt puiki priemonės sudėtis, tačiau nors ir kaip sunku pripažinti, ji labai nuvylė.

sunkiu, natūralumu alsuojančiu aromatu pasižymintis produktas gamintojų nurodymu plaukuose turi būti paliekamas mažiausiai 20 minučių, po kurių būna pasiekiamas masimalus kaukės suteikiamas poveikis. verta sutikti, po naudojimo plaukai iš tiesų būna atkuriami, tampa švelnesni bei paklusnesni. tačiau iš tokią riebią konsistenciją ir gerą sudėtį turinčios priemonės tikėjausi kur kas daugiau, nei vos pastebimai švelnesni plaukų galiukai. taigi daugių daugiausiai kaukė galėčiau prilyginti stipresnio poveikio plaukų balzamui.

štai dėl ko norinčias išmėginti gaminį perspėjų ir raginu to nedaryti. pastebimai matomo rezultato naudojimo metu jūs tikrai nesulauksite, tačiau laiydami priemonę balzamu tikrai neprašausite ir džiaugsitės nuolat suteikiamu puikiu (kaip balzamui) rezultatu. o šauniausia yra tai, jog tokios tirštos konsistencijos priemonė ne tik neapsunkina plaukų, tačiau ir neįtikėtinai lengvai iš jų išsiplauna. tačiau kaukės pavadinimo ji nė iš tolo nenusipelnė.




Goda


2 comments:

  1. Dar niekad neteko naudoti ViVi priemonių, bet jau seniai noriu. Beje, fainas blogas, gaila tik šiandien jį atradau, bet iš kitos pusės, labai smagu, kad atradau :)

    http://cukrinepudrine.blogspot.lt/

    ReplyDelete
    Replies
    1. o tikrai rekomenduoju! neįkainojamas gamintojų atradimas - rankų kremas (tokioje pat pakuotėje kaip ir kaukė) nurungia visus iki šiol naudotus. labai dėkui, visuomet smagu sulaukti naujų skaitytojų :)
      daugiau informacijos gali sužinoti ir Youtube kanale, kviečiu apsilankyti ;)

      Delete