Thursday, December 4, 2014

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion



šiandien turiu džiaugsmo parašyti apžvalgą apie turbūt patį garsiausią ir labiausiai visų išgirtą akių šešėlių pagrindą visoje rinkoje, kuris tiesiog negalėjo prasprūsti pro mano rankas. ilgą laiką norėjau išmėginti šią priemonę, tačiau vis neužsisakydavau nes labai ilgą laiką naudojau kitą pagrindą. bet galiausiai jį baigusi nusprendžiau daugiau nebedelsti  ir savo norimų produktų sąrašą sumažinti bent vienu produktu. 
pirmas dalykas kurį norėčiau paminėti yra produkto kiekio ir kainos santykis. mano prieš tai naudotas pagrindas buvo 7ml tūrio ir už jį mokėti teko apie 30 litų. ir apskritai jau esu pastebėjusi tendenciją, jog tradicinis akių šešėlių pagrindas yra maždaug tokio paties tūrio, taigi likau maloniai nustebinta kai už apytiksliai 50 litų galėjau nusipirkti 11ml talpos produktą. taigi tai yra gera investicija, nes minėto BeYu pagrindo man pakako daugiau nei pusantriem metam, o jį naudojau beveik kiekvieną dieną. 
kalbant apie patį produktą pirmasis jo naudojimas buvo gana keistas, nes prieš tai mano naudotas šešėlių pagrindas buvo kreminės konsistencijos, o šis - kurs kas skystesnis. tačiau dėl to produkto nereikia nei kiek daugiau, iš tiesų, netgi mažiau. jis labai lengvai dengiasi ant vokų, jiems nesuteikdamas visiškai jokio atspalvio, taigi kartu ir nedarydamas jokios įtakos ant jo tepamiems akių šešėlių atspalviams. taip pat gaminys greitai išdžiūsta ant vokų, taigi nereikia ilgai laukti prieš dažantis toliau ir visa rutina neužtrunka. 
pačioje naudojimo pradžioje priemonė turėjo subtilų, tačiau vis tiek nemalonų, gamyklinį aromatą, kuris po kelių naudojimų išnyko. 
naudojant šį pagrindą šešėliai savo vietoje išlieka visą dieną. net ir po ilgos dienos jie būna vis dar tokia pat pigmentuoti ir visiškai nesubėgę į raukšleles akių srityje. šešėliai ant pagrindo dengiasi taip lengvai, tarsi ant jo nebūtų jokios papildomos priemonės. 
visumoje tai yra labai geras produktas, vertas kiekvienos merginos dėmesio. jį panaudojus ir kaina atrodo juokinga, mat produkto reikia itin mažai, tad, manau, jog jo man užteks kokiems dviem metams. dėl skystos konsistencijos jį naudoti dar lengviau nei pastarąjį mano turėtą pagrindą, tačiau manau, jog prieš tai buvęs šio produkto įpakavimas su kempinėlės aplikatorumi buvo patogesnis variantas. 





Goda



No comments:

Post a Comment