Tuesday, December 30, 2014

Dove Oxygen Moisture Haircare Range



ne per seniausiai Dove Lietuvos rinkoje pasirodė su trijomis plaukų priežiūros priemonių linijomis skirtomis sausiems, dažytiems bei ploniems ir riebaluotis linkusiems plaukams. natūralu, jog pasirinkau išbandyti paskutiniąją. pastaroji dėl lengvos produktų konsistencijos bei naujos kartos Oxyfusion technologijos puikiai plauna bei drkina lygius, silpnus plaukus suteikdami jiems iki 95% purumo (lyginant juos su riebaluotais plaukais). 

Oxygen Moisture Shampoo. lengvos, šiek tiek gelinę primenančios konsistencijos šampūnas trinamas tarp delnų nepasižymi geru putojimu. tačiau nereikėtų apsigauti, mat vos tik įtrynus produktą į plaukus jis suputoja kur kas geriau. tiesa, nepakartojamu putojimu jis nepasižymi. tenka šiek tiek pasistengti, kad priemonė pasiskirstytų ant skalpo, tačiau tam neprireikia ypatingai daug laiko. trinamas į plaukus šampūnas po kiek laiko praranda savo putojimą. lyginant su kitomis priemonėmis, tai nutinka gana greitai, tačiau to pakanka tam, jog plaukai būtų gerai išplauti. būtent dėl prieš tai minėtos priežasties, šis šampūnas nėra tinkamas naudoti rečiau nei kiekvieną dieną, mat nėra pakankamai pajėgus išplauti didelio nešvarumų kiekio, plaunančioms plaukus kas antrą dieną ar rečiau, juos tektų perplauti produktu antrą kartą jog būtų užtikrintos plaukų švarumu. taigi šis gaminys idealiai tinka kasdieniam naudojimui. jis ne tik gerai išplauna plaukuose per dieną susikaupusius nešvarumus, tačiau jų neapsunkina bei neišsausina. na o tai yra iš tiesų stebėtina atsižvelgiant į tai, jog rinkoje galima rasti išties mažą ploniems ar riebiems plaukams skirtų produktų liniją, kurie jų nesausintų. 
dar vienas teigiamas šampūno bruožas - jis lengvai ir greitai išsiplauna iš plaukų. po naudojimo galima aiškiai jausti, jog pastarieji yra švarūs ir pastebimai puresni, tačiau dėl minėtos gelinę primenančios gaminio konsistencijos jo reikia daugiau nei įprasto tokio tipo produkto.   
Oxygen Moisture Conditioner šiai plaukų priežiūros linijai priklausantis kondicionierius iš kitų naudotų išsiskiria pačia lengviausia ir skysčiausia konsistencija kokią tik man teko matyti ir naudoti. dėl šio produkto bruožo naudojimui jo nereikia daug, taigi užteks ganėtinai ilgam laikui (yra tikimybė, jog ilgiau negu šampūno). produktas, kaip ir ką tik minėtas šampūnas,  lengvai pasiskirsto po plaukus bei lengvai ir greitai ir jų yra išplaunamas. belaukiant, kol gaminys atliks savo paskirtį, prilietus plaukus galima justi, jog kondicionierius į juos įsigėrė. tai man atrodė gan neįprastas reiškinys. tačiau tai nėra stipraus poveikio produktas. jo suteikiamas rezultatas yra vos pastebimas. po naudojimo plaukai tampa tik šiek tiek švelnesni ir tikrai pastebimai puresni. būtent dėl šių priežasčių kondicionierius idealiai tinka kasdieniam naudojimu. tačiau galvą plaunančioms rečiau nei kiekvieną dieną apskritai šios linijos nerekomenduočiau, mat joje esantys produktai nėra pakankamai efektyvūs, jog jų poveikis išliktų ilgiau nei dieną, faktas, jog kondicionierių reikia nuplauti, yra pagrindinė mano įžvelgiama neigiama produkto savybė. atostogų metu tai visiškai nekliūva, tačiau kai reikia anksti rytais keltis į mokyklą, neturiu prabangos sau leisti ilgai užtrukti plaunant plaukus duše ir dėl to naudoju nenuplaunamus kondicionierius. tad tai automatiškai nukelia šių produktų naudojimą. tai yra vienintelis šiai linijai priklausantis produktas, kurį panaudojus visą dieną plaukuose tvyro itin stiprus šiai linijai būdingas aromatas, patiksiantis tikrai ne visiems. 
Oxygen Moisture Booster iš pažiūros turintis būti itin efektyvus stiprios koncentracijos purškiklis plaukams turintis suteikti papildomos apimties atrodė tikrai daug žadantis. prie to prisidėjo ir itin plačiai priemonę ant plaukų paskirstantis jo purškiklis. tiesa, man jo išpurškiamas produkto kiekis yra kiek per didelis, mat po plovimo jau pradžiūvę plaukai vėl tampa šlapesni ir juos tenka ilgiau džiovinti. ką jau kalbėti apie produkto naudojimą ant sausų plaukų - klausyti gamintojų ir taip naudoti priemonę tikrai nepatariu. tačiau nepaisant didelių vilčių produktu teko ganėtinai nusivilti. jo naudojimas pasirodė iš tiesų beprasmis. išdžiovinus plaukus juose galbūt ir galima įžvelgti atsiradusią didesnę apimtį, tačiau ji išlieka taip pat trumpai, kaip ir nenaudojant šio koncentrato. vienas iš didžiausių pagirtinų dalykų - ši purškiamoji priemonė visiškai neapsunkina plaukų. iš tiesų net nesimato ir netgi nesijaučia, jog ant plaukų buvo naudota papildoma priemonė, juos šukuojant taip pat nekyla jokių nesklandumų. na o tai, iš patirties galiu pasakyti, yra iš tiesų retas dalykas. 
Oxygen Moisture Mask ypatingai iš kitų išsiskirianti lengvos putų konsistencijos kaukė lengvai pasiskirsto ant šlapių plaukų. tai pirmoji naudojama kaukė, kurios naudojimui reikia išskirtinai mažo produkto kiekio. ji itin lengvai ir greitai, iš esmės be jokių pastangų, išsiplauna iš plaukų. vos tik nuplovus priemonę galim jausti rezultatą - plaukai tampa pastebimai glotnesni, pamaitinti bei puresni. rezultatas atrodo išties stulbinamas, tačiau išdžiovinus plaukus jis nebebūna toks ekstremalus, kokio buvo tikėtasi. taip, plaukai tampa švelnesni, tačiau ne tokie švelnus koki būdavo naudojant mano numylėtąją šių gamintojų atkuriamąją plaukų kaukę. šios naudojimo metu rezultatas nebuvo toks radikalus ar iškart pastebimas, plaukai tiesiog tapdavo šiek tiek švelnesni nei naudojant šios linijos plaukų kondicionierių. 

Apibendrindama galėčiau teigti, jog bendrai Oxygen Moisture linija iš kitų mėgintų niekuo neišsiskiria. kasdienai puikiai tinkantys naudoti šampūnas bei kondicionierius gerai išplauna bei drėkina plaukus jų neišsausindami ir neapsunkindami. nors pirmoje dienos dalyje plaukai ir būna puresni, tačiau dienos eigoje įgauna įprastą savo būklę. tad jeigu kiekvieną dieną plaunate plaukus ir neieškote jokių ypatingų kriterijų atitinkančių produktų, tenorite gerai plaunančių bei drėkinančių priemonių, šios yra būtent jums. deja, linijai priklausančio purškiklio rekomenduoti negaliu. tiesiog neįžvelgiu jo naudojime jokios prasmės. nors yra lengvas ir jo nesijaučia plaukuose, tačiau taip pat produktas jiems ir nieko nedaro. pastarieji išlieka lygiai tokie patys kaip nenaudojant šios priemonės, taigi ji, žiūrint iš mano perspektyvos, yra tiesiog pinigų švaistymas. kalbant apie kaukę, ypatingai nustebino jos putų konsistencija. naudojimo metu tikrai džiaugiausi suteikta galimybe ją išmėginti. taip, ji, kaip ir visos šiai linijai priklausančios priemonės, plaukant suteikia purumo bei jų neišsausina. taip pat ja labai lengva naudotis. dėl neįprastos konsistencijos produktas greičiau pasiskirsto ant plaukų, jo reikiamas kiekis yra mažesnis, tad kaukės užteks ilgesniam laikui. ji iš tiesų paverčia plaukus švelnesniais, tačiau rezultatas nėra akivaizdžiai pastebimas. taigi ar jums verta išmėginti šią kaukę spręskite patys. aš šį produktą rekomenduoju tik ypatingai riebius plaukus turintiems vartotojams, kuriems nereikia didelio maitinimo. 






Goda




No comments:

Post a Comment