Wednesday, April 1, 2015

***Update*** Urban Decay Eyeshadow Primer Potion


niekuomet nemaniau, jog man teks kada nors perrašyti savo pačios parašytą apžvalgą ir ją pakeisti visiškai kita, kurioje atsispindi kardinaliai pakitusi nuomonė apie mėgintą produktą. matyt visada būna pirmas kartas, mat, deja, prieš kiek laiko būtent taip man ir nutiko. tikriausiai pamenate, kaip su dideliu džiaugsmu gruodžio mėnesį išmėginau garsųjį Urban Decay akių šešėlių pagrindą ir kaip jį, rekomenduodama išmėginti visoms merginoms, gyriau? na, praėjus kiek laiko po minėtosios apžvalgos pasirodymo internete sulaukiau visiškai kitokios reakcijos naudojant produktą. tiesiog atrodė, jog jis visiškai pakito ir yra nebe tas, kurį naudojau prieš tai. taigi ir visas mano minėtas liaupses šio akių šešėlių pagrindo atžvilgiu galite pamiršti.
tiesa, skysta gaminio konsistencija išliko ta pati, tačiau pakito konsistencijos tekstūra bei jos kokybiškumas. kalbant apie priemonės tekstūrą, pastaroji tapo kur kas riebesnė nei buvo anksčiau. žinoma, tai yra gerai dėl to, jog produkto reikia dar mažiau, tačiau tai reiškia, jog ir šešėlių išlikimo laikas tampa kur kas trumpesnis, nes priemonė ėmė panašėti į maitinamąjį akių šešėlių pagrindą, skirtą sausą akių srities odą turinčioms vartotojoms. taigi automatiškai šis produktas man tapo neefektyvus ir neatliekantis savos funkcijos. kalbant apie šešėlių išlikimą, naudojant šį produktą, pastarieji ant mano itin riebių akių vokų išlieka maždaug keturias valandas, po to spalva išblunka, ima kauptis į raukšleles akių srityje, akių pravedimas pradeda nubėgti. gamyklinis produkto kvapas išliko, tačiau tapo labai subtilus ir vos užuodžiamas. na, o vienintelis įžvelgiamas teigiamas bruožas, susijęs su pagrindu yra tai, jog dėl savo neutralaus, tačiau minimaliai odos netolygumus maskuojančio tono jis visiškai nepakeičia šešėlių, tepamų ant viršaus, atspalvio.
apibendrindama noriu pasakyti, jog, nuoširdžiai tariant, visiškai nesuprantu, dėl ko tiek daug užsienio grožio guru giria šį produktą ir teigia, jog jis yra bene geriausias produktas, prailginantis šešėlių išlikimo laiką. kadangi niekuomet nemėgstu švaistyti pinigų  veltui ir esu linkusi gauti iš produktų visą įmanomą naudą, už kainą, kurią mokėjau, šį produktą vis dar naudoju kai einu į mokyklą ar žinau, jog tą dieną neturėsiu didelių, ilgai truksiančių planų.
 taigi kaip ir supratote, šis produktas riebius akių vokus turinčioms merginoms tikrai netinka ir nuoširdžiai patariu jo vengti iš toli. net ir atsižvelgdama į didesnį jo tinkamumą sausai odai, nerekomenduočiau jo nei vienai merginai. po šio nepavykusio, prastos kokybės produkto įsigijimo pradedu manyti, jog galbūt gamintojai prieš porą metų pakeitė ne tik jo pakuotę, tačiau ir patį produktą.





Goda


No comments:

Post a Comment