Wednesday, April 15, 2015

Laura Mercier Eye Basics | Akių šešėlių pagrindas



pagaliau su dideliu džiaugsmu jums galiu pristatyti dar vieną, išties gera kokybe pasižymintį akių šešėlių pagrindą. kaip ir su paskutinį kartą apžvelgtu akių šešėliams skirtu pagrindu, šio Lietuvoje nusipirkti taip pat, deja, negalima. tačiau nepaisant to esu įsitikinusi, jog norint įsigyti gerą produktą jo užsisakymas iš užsienio neturėtų būti kliūtis. būtent dėl to, pastaruoju metu išties nusivylusi lietuviška rinka, vis dažniau ėmiau dairytis po užsienio parduotuves (kitą savaitę sulauksiu dar vieno itin mažo siuntinuko iš FeelUnique ir po mėnesio-dviejų, priklausomai nuo siuntinio keliavimo greičio, pasidalinsiu su jumis savo gausiais pirkiniais iš boots. pastarasis siuntinys sulaukia vis daugiau teigiamų mano emocijų, negaliu sulaukti, kol jis pagaliau pasirodys). pereinant prie to, dėl ko turbūt ir skaitote šį įrašą, šis Laura Mercier akių šešėliams skirtas pagrindas nuo kitų mėgintų tokio tipo produktų skiriasi ne tik kokybe (vienintelis iš iki šiol mėgintų nenuvylė tik BeYu) bet ir savo pakuote, mat turi aplikatorių su kempinėle. žinau, dauguma dėl higienos pamišusių žmonių pasipiktintų tokia produkto pakuote, tačiau pati pernelyg to nesureikšminu, nes būtent šis aplikatorius užtikrina greitesnį priemonės paskirstymą bei tinkamo jo kiekio aplikavimą. džiugina ir tai, jog priemonę labai lengva paskirstyti ant akių vokų, ji šiek tiek paskuoja pro ploną akių srities odą prasišviečiančias venas bei palieka subtilų, vos jaučiamą lipnumo jausmą, kuris leidžia suprasti, jog šešėliai tvirčiau dengsis ir ilgiau išliks. jau ilgą laiką mano naudojami Inglot firmos šešėliai lengvai ir vienodai pasiskirsto ant voko ir be jokių problemų susimaišo tarpusavyje. akių šešėlių bei pravado aplikavimas ant Laura Mercier pagrindu pateptų vokų prilygsta produktų aplikacijai ant vokų be jokio produkto - spalvų pigmentacija nei kiek nepakinta ir, kaip jau minėjau, jos nepriekaištingai dengiasi ir maišosi tarpusavyje. be viso to galima pasidžiaugti ir šešėlių išlikimu. naudodama šią priemonę jaučiuosi užtikrinta, jog makiažas nebus praradęs pigmentacijos ar subėgęs į raukšleles. tiesa, ištisą dieną jūsų šešėliai vietoje neišliks, tad esant reikalui, prieš svarbų renginį ar susitikimą patariu pataisyti makiažą, jog netektų sulaukti nemalonios staigmenos (taip darau ir pati). klausiate, taig kiek gi laiko išlieka šešėliai naudojant šį pagrindą? na, dažniausiai makiažą darausi apie 7-8 valandą ryto. atrėmęs visus kasdienio skubėjimo, aplinkos veiksnių bei mano itin riebių akių vokų mestus iššūkius, pagrindo efektyvumas ima silpnėti maždaug 20h vakaro, kuomet užsimerkus būna matomos į voko raukšlę subėgusių šešėlių linijos bei lengva jų oksidacija. tačiau nuoširdžiai manau, jog dvylika valandų trunkantis nepriekaištingas veiksmingumas yra tikras kokybiško produkto bruožas. taip pat noriu paminėti, jog kaip ir bet kurie kiti dekoratyvinės kosmetikos produktai, matiniai akių šešėliai išlieka šiek tiek ilgiau. 
nepagiu nepaminėti ir priemonės aromato, primenančio klijus ir gamyklinį kvapą. taip, jis tikrai nėra iš maloniųjų, tačiau naudojant gaminį kvapo iš tiesų net nesijaučia, taigi perdaug to neimu į galvą.
apibendrindama galiu tik pabrėžti, jog tai yra lengvai naudojamas, gera kokybe pasižymintis akių šešėlių pagrindas, kurį patarčiau naudoti tik riebius vokus turinčioms merginoms. kitu atveju dėl produkto sudėtyje esančio natūralaus molio jūsų oda gali būti lengvai išsausinta. 
nors ir kaip mėgaučiausi priemonės naudojimu (tai yra tarsi atgaiva po visų nesėkmingų bandymų surasti kokybišką produktą), abejoju, ar kartosiu jo įsigyjimą. paprasčiausiai produktas nėra toks stulbinantis ar nustelbiantis norą išmėginti ką nors nauja. nors, pripažinsiu, jo kaina yra kur kas patrauklesnė ir, netgi, prieinama, lyginant su kitų mano smalsumą kurstančiu Smudge Proof šešėlių pagrindą iš Nars, kurį, esu įsitikinusi, išmginsiu iškart po šio. taigi, visa ką galiu, tai palikti pasirinkimą jums pačioms - verta išmėginti šią priemonę ar ne, nors, garanuoju, rezultatu tikrai nenusivilsite, tiesiog nesitikėkite sulaukti daugiau nei paprasto, akių makiažui ilgiau padedančio išlikti produkto. 





Goda



4 comments:

  1. Man toks seseliu pagrindo ipakavimas pats mieliausias. Kai nereikia pirstu volioti po indeli.... Gaila, bet kol kas is sios kosmetikos nebandziau nieko...

    ReplyDelete
    Replies
    1. man taip pat, juolab nemalonu būna kai būnu ilgesnius nagus užsiauginusi ir reikia kremą, ar šešėlių pagrindą iš indelio imti - daugiau nemalonumų nei naudos. o tikrai rekomenduoju! pati taip pat nesu daug mėginusi, tačiau labai knieti išmėginti jų garsiąją Silk Creme pudrą ir birią mineralinę pudrą.

      Delete
  2. Kokia įdomi spalva, intriguoja pabandyti ;))

    www.juodaplunksna.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tai spindesio suteikiantis atspalvis, tačiau visiškai jokio efekto šešėliams neturi, o ir jo mėlynumo nesimato, net ir tepant baltus šešėlius :)

      Delete