Wednesday, April 16, 2014

Garnier Neo deodorant



jeigu ir buvo kokios nors ribos, kurias peržengus blogo įrašą skaityti būtų nejauku, manau, jog jeigu jų dar neperžengiau, netrukus tai tikrai įvyks.
šį kartą parašysiu apie labai daug vilčių suteikusį ir savo reklamine kampanija suvažėjusį dezodorantą, kuris tikriausiai patraukė ne vieno dėmesį. iš tiesų buvau ir tebesu labai susižavėjusi šia Garnier idėja, jog dezodorantas ne tik apsaugo nuo prakaito, bet ir rūpinasi pažastų oda.
paskutinius du mėnesius ištisai susiduriu su nežinia iš kur atsiradusia problema, kurios dėka niekaip negaliu rasti tinkamo dezodoranto, mat nei vienas išbandytas neatlieka savo darbo. taigi į šį produktą dėjau daug vilčių.
pradėjus naudoti nuomonę apie gaminį susidariau per mažiau nei savaitę.
oda tikrai pašvelnėjo ir tapo gražesnė, tačiau net ir tomis dienomis, kuomet nepatirdavau beveik jokio fizinio krūvio, priemonė neapsaugodavo nuo prakaito ištisą dieną.


produkto konsistencija yra kreminė, tačiau jo vienam naudojimui tenka palyginus daug, taigi labai abejoju ar dezodoranto būtų užtekę ilgam laikui, jeigu būčiau jį naudojusi kiekvieną dieną.
kvapas man labai primena praeitą vasarą naudoto tos pačios firmos Garnier Mineral Ultra Dry dezodoranto gaivų, moterišką kvapą.
pamėginusi gaminį naudoti su kitu nuvylusiu dezodorantu sulaukiau geresnio rezultato - šis, ir Nivea Stress protect apsaugojo nuo prakaito geriau, tačiau vis tiek ne gerai. nors ir ne taip greitai, tačiau neįpusėjus dienai vis tiek sulaukdavau nemalonaus drėgnumo pojūčio pažastyse. ir tai yra neįtikėtinai keista, nes kiek pamenu niekad nebuvau linkusi greitai suprakaituoti. tačiau po žiemos kažkas pakito. manau, išmėginsiu savo numylėtąjį Garnier Mineral Ultra Dry, kuris patenkino visus mano poreikius net ir vasaros metu. na, o jeigu ir šis nepadės, tuomet pereisiu prie taip nemėgstamų kreminių dezodorantų :/
apibendrinus manau, jog su prakaitavimu jokių problemų neturinčioms ir nesportuojančioms merginoms ši priemonė turėtų būti ideali. ypatingai atsižvelgiant į tai, jog gamintojai ne tik suteikė galimybę pirkėjams pasirinkti norimą kvapą, tačiau tikrai sukūrė gerą produktą, kuris tikrai padeda puoselėti ir gražina pažastų odą bei užteptas ant jos gretai į ją įsigeria. taip pat labai rekomenduoju ir šį kvapą. 
na, tiesiog nėra skirtas visoms, nes nepasižymi itin stipria apsauga ir nėra labai ekonomiškas. bet pastarasis aspektas man ne itin ir rūpėtų, jeigu gaminys tiesiog gerai atliktų savo darbą.










Goda

No comments:

Post a Comment