Tuesday, April 8, 2014

Maybelline Master Precise liquid eyeliner




taip jau nutiko, pirmasis kada nors įsigytas akių kontūro pieštukas buvo Maybelline Eyestudio Lasting Drama gelinis pravedimas. tadangi daugiau negu pusę metų jį naudojau ir buvau visiškai patenkinta rezultatu, jam galutinai uždžiuvus nusprendžiau išmėginti skystą tos pačios firmos pravedimą akims su ta mintimi, kad jis turėtų būti toks pat geras kaip ir pastarasis naudotas. deja suklydau.
pirmąją savaitę viskuo buvau tikrai labai patenkinta. ilga produkto plunksnelė leisdavo nubrėžti tikslią, ryškią liniją be jokio vargo ir beveik be pastangų. patį markerį yra patogu laikyti rankoje.
tačiau pirmuosius gaminio trūkumus teko pastebėti labai greitai. nors ir turiu gana riebius akių vokus, prieš naudodama makiažą visuomet įsitikinu, jog naudočiau tam specialiai skirtą pagrindą. tokiu būdu užsitikrinu, jog tiek šešėliai, tiek eyeliner visą dieną išliks savo vietoje. na, toks mano mąstymas veikė iki šio linerio. šis dienos eigoje nubėgdavo ne tik tose vietose, kur darydavau flicką, bet ir pačiuose kampučiuose (tear duct). ir tas nubėgimas nebūdavo subtilus, visa tai labai aiškiai matydavosi. taip pat šį gaminį yra neapsakomai lengva nutrinti (3 linija, matosi, kaip lengvai išsitrina). tam visiškai nereikia daug pastangų. taigi gamintojai tikrai susimovė su išlikimo aspektu.
po maždaug savaitės naudojimo ėmiau pastebėti, kad pats plunksnelės galiukas ėmė piešti labai neryškiai (1 linija). dabar produktą naudosiu tik trečią savaitę, o plunksnelės galiukas jau labai uždžiuvęs/užsikimšės nuo šešėlių. nors likusi plunksnelės dalis tebepiešia ryškią liniją (2 linija), ja neįmanoma išgauti plonos linijos, ar juo labiau nupešti užrietimo. taigi gamintojai pamelavo teigdami, jog ši formulė yra neuždžiūstanti.
atvirai tariant, esu užpykusi ant Maybelline už tokios nekokybiškos prekės pardavinėjimą, jaučiuosi kaip išmetusi pinigus į balą, nes daugiausiai ištempsiu su šiuo produkto dar dvi savaites. nesuprantu, kaip tokią nekokybišką priemonę apskritai gali pardavinėti. jeigu rimtai, jau dairausi po kitų firmų lentynas nekantraudama išbandyti ką nors geriau nei šis eyelineris.
reziumė - nors gaminio naudojimo pradžioje su juo pavykdavo lengvai išgauti ryškią ir tikslią liniją, kuri nei tuomet, nei dabar dienos eigoje nesutrūkinėdavo, šias kelias geras produkto savybes nustelbia blogosios - nepatvarumas ir apskritai nekokybiškumas. jeigu šio akių pravedimo naudojimas ant šešėlių ir turėjo kokios nors įtakos jo plunksnelės užsikimšimui, tai vis tiek daugiau ar mažiau yra gamintojų rūpestis ir pareiga keisti tiek formulę, tiek ir pačią plunksnelę.
nemanau, kad gaminys yra vertas kokio nors dėmesio, vertinu jį maksimum 4 balais.










Goda

8 comments:

  1. As dabar ji naudoju, tai labai nepeikciau sito produkto, bet ir labai negirciau..na ir antra karta tikrai nepirkciau, tiesiog yra zymiai geresniu :)

    ReplyDelete
  2. na o man jis visai nepatinka dėl jau minėtų priežasčių. jeigu bent jau nebūtų plunksnelė užsikimšusi, atsiliepimas būtų geresnis, bet dėl jos negaliu išgauti gražaus fliko ir viskas atrodo daug neskoningiau negu tuomet, kai naudojau normalų eyelinerį

    ReplyDelete
  3. O aš turiu tos pačios linijos kohl eyeliner - irgi nelabai patiko, užpildant tarpelius tarp viršutinių blakstienų per mažiau nei valandą viskas subėgdavo į waterline , o iš waterline- po paakiais.

    ReplyDelete
  4. Aš kažkaip išvis nemėgstu tų "markerinių" plunksnelių, turėjau kelias skirtingų firmų, tai visos po kelių savaičių išdžiūdavo ir būdavo nebenaudojamos... Grįžau prie gelinio pravedimo ir džiaugiuosi :)

    ReplyDelete
  5. Milda - galime daryti išvadą, jog šios firmos pieštukai ir plunksnelės nėra sėkmingi. tačiau eyestudio gelinis eyelineris tikrai buvo labai geras. kol neuždžiuvo.
    Živile - na aš apart šito tokių pravedimų nebuvau naudojusi, tad buvo labai smalsu išbandyti. manau, galutinei nuomonei susidaryti pamėginsiu dar vieną labai visų vlogerių išgirtą markerį, jei nepatiks, prisidėsiu ir taip pat grįšiu prie gelinio pravedimo :)

    ReplyDelete
  6. Turiu šį pravedimą ir aš, piešia gražiai, patogu naudotis, bet po valandos ar dviejų su juodomis pandos akimis vaikštau!:/

    ReplyDelete
  7. Hey there, Im'm starting an international Asos Giveaway - just leave a comment with your name, mail address and age under the Giveaway Post ♥ CLICK HERE ♥

    ReplyDelete
  8. Indre, na, tau jis bent jau neužsikimšo ;)

    ReplyDelete