Wednesday, April 23, 2014

Garnier Express 2in1 Eye Make-up Remover



paprastai vengiu dvifazių akių makiažo valiklių, nes jie yra linkę po savęs palikti riebų sluoksnį, kuris ne vieną kartą pasitaikė, dirgina akis. palyginus su paskutiniu naudotu, šis valiklis yra tikrai geresnis. jis tikrai geriau nuvalo makiažą - vienu kartu jo nuvalo daugiau ir greičiau, priemonės beveik nereikia trinti į odą, nes jis tarsi ištirpdo makiažą (patrinti tenka tik prie pat blakstienų), neišsklaido jo po veidą. taigi daug vilčių suteikęs akių makiažo valiklis tikrai nenuvylė. bet vis dėlto antrą kartą akis pervalyti tenka, nes būna likę šiek tiek makiažo. bet eyelinerio nenaudojančioms merginoms ši problema iškilti neturėtų. 

šį gaminį iš kitų išskiriantis dalykas yra tai, jog riebus produkto sluoksnis palieka tik vos juntamą riebumo pojūtį ant akių. kurio netgi nebūtina nuplauti, nes jis greitai dingsta. 

valiklis neturi visiškai jokio kvapo ir nedirgina akių. tinka ir jautrioms akims, nes net ir patekęs į jas visiškai nedirgina. atrodo, tarsi tai būtų makiažą valantis vanduo.

vienam kartui valiklio reikia salyginai mažai, tad jo man užteks tikrai ilgam laikotarpiui. 
kaina tikrai yra ant ribos. ji nėra maža, tačiau atsižvelgiant į tai, kad valiklis tikrai geras, nėra ir didelė.









Goda

3 comments:

  1. Bandžiau šį valiklį, bet kadangi naudoju ir akių pravedimą, ir vandeniui atsparų tušą, tai man jis nepakankamai gerai viską nuvalė, reikėjo bent trijų vatos padelių..
    Vistik geriausias iš geriausių makiažo valiklių man "L'oreal" micelinis vanduo

    ReplyDelete
  2. Geras valiklis, bet vandeniui atsparau tušo neįveikia (bent jau manojo) :) Nors tai, kad nesuteikia riebaus jausmo - labai didelis pliusas. Pati naudoju L'oreal dvisluoksnį, kuris šiokį tokį sunkumą palieka, užtat įveikia net ir labiausiai "užsispyrusius" akių produktus

    ReplyDelete
  3. iš tiesų ir nesitikėčiau, jog šis valiklis įveiks vandeniui atsparų makiažą, jei net ir akių pravedimo pilnai nenuvalo, tačiau kol kas kiek naudojau, šis valiklis iš visų makiažo po savęs palieka mažiausiai ir nuvalo jį greičiausiai. nemanau, kad pirksiu jį dar kartą, esu linkusi ieškoti ,,to vienintelio'' produkto.
    L'orealio dvifazį ir aš norėjau įsigyti, tačiau naudojau tos pačios linijos valiklį skirtą jautrioms akims ir labai nusivyliau gaminiu, dėl to nusprendžiau išbandyti šios firmos naujieną.

    ReplyDelete