Saturday, June 28, 2014

Superdrug Face Masks



šių metų pavasario pradžioje Superdrug pasirodė su visiškai naujai į prekybą išleistomis kaukėmis. minėtų kaukių, jeigu neklystu, yra penkios. kiekviena iš jų skirta skirtingiems odos tipams, tačiau gamintojai visgi labiau susikoncentravo į riebios/mišrios ir išsausėti linkusios veido odos priežiūrą.
pastaruosius kelis mėnesius buvau visiškai susikoncentravusi į šių trijų kaukių mėginimą, kol galiausiai turėjau galutinai susiformavusią nuomonę, kurią išvysite šiame įraše.


Aloe Vera Mud Mask
  • Raminanti veido kaukė su alavijų ekstraktu
  • Skirta normaliai/mišriai odai
  • Alavijų ekstraktas pripildo odą drėgmės 
  • Negyvosios jūros purvas giliai valo poras
  • Oda tampa švelni ir spindinti
vos tik užtepta kaukė iškarto išdžiūsta. dar galiu pasakyti, jog ji išdžiūsta labai šlykščiai - įsigeria į poras, tad jos yra labai aiškiai matomos. pastebėjau, jog kuo ilgiau naudojant kaukę ji, užtepta ant odos, džiūsta vis lėčiau. 
taip pat vos užtepus ant veido yra jaučiamas tvinkčiojimas/kaitimas. tačiau šis perštėjimas greitai praeina (vos tik priemonė išdžiūsta), o tą pačią kaukę naudojant reguliariai, tvinkčiojimas palaipsniui visai dingsta. o ją pradėjus naudoti po šiokios tokios pertraukos, tvinkčiojimas būna itin stiprus, kartą ar du mane buvo netgi išgąsdinęs.
itin subtilaus,malonaus, gaivaus, tačiau vos juntamo kvapo.
po naudojimo oda tampa tikrai pastebimai švaresnė - dalis porų tikrai išsivalo, tačiau vistiek dar lieka daug užsikimšusių. kaip ir su tvinkčiojimu, kaukės veiksmingumas, ją naudojant reguliariai, taip pat laikui bėgant vis labiau silpnėja. 
taip pat produktas suvienodina odos atspalvį.
nusiplovusi produktą nuo odos pastebėjau daug išryškėjusių sausos odos plaušelių, kurių anksčiau nebuvo matyti.
naudojimo metu išsiaiškinau, jog didesnis rezultatas pasiekiamas tuomet, kai ant odos yra tepamas plonesnis produkto sluoksnis.
palyginus su kitomis kaukėmis, ši labai lengvai nusiplauna nuo odos.
apart visko tai yra bene geriausiai odą valanti kaukė, kokią man teko bandyti dėl to, kad ji naudojimo pradžioje odai tikrai suteikia akivaizdų rezultatą, kurio nesuteikia jokios kitos mano mėgintos, net ir brangesnės, kaukės. na o šios kaina yra tiesiog juokinga (visos kaukės kainuoja ~ 6 litus).
ir vis dėl to šią kaukę reikia naudoti pakaitomis kartu su kokia nors kita, nes naudojant išvien, jos poveikis labai greitai išnyksta.


Dead Sea Mud Mask
  • Detoksikuojanti veido kaukė su Negyvosios jūros purvu
  • Kuris (Negyvosios jūros purvas) ypatingai gerai valo odą, efektyviai atkemša poras, pašalina purvą, riebalus bei nešvarumus
  • Oda tampa švelni ir atgaivinta
kaip ir pirmoji kaukė, ši taip pat vos užtepta ant odos iškarto išdžiūsta, dalis jos taip pat įsigeria į poras.
šios kaukės veiksmingumo principas taip pat lygiai toks pat - kuo plonesnis sluoksnis ant odos yra tepamas, tuo kaukė veikia geriau. tačiau šios kaukės prireikia didesnio kiekio.
ji greitai ir lengvai nusiplauna.
po naudojimo oda tikrai tampa švaresnė, kaukė gerai pašalina riebalus ir nešvarumus, esančius ant odos paviršiaus.
tik užtepus ant odos, yra juntamas stiprus graužimas, kuris praeina iki kaukės išdžiuvimo.
deja, didelis produkto minusas yra jo stipriai parfumuotas kvapas, kurį galima užuosti viso naudojimo metu, iki pat jos nuplovimo. 
dar vienas minusas yra tai, jog būtent po šios kaukės naudojimo oda būna išsausinta, jaučiamas tempimas.
man asmeniškai ši ir prieš tai minėta kaukė yra labai panašios viena į kitą. tik šios kvapas yra kur kas stipresnis ir sunkiai pakenčiamas, o jų veiksmingumas praktiškai nesiskiria, tad nemanau, jog apsimoka pirkti jas abi.


Exfoliating Mud Mask
  • Joje yra uogų ekstrakto, kuriame itin daug antioksidantų, padedančių apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų
  • kiniškasis molis sugeria riebalų perteklių
  • aviečių sėklelės švelniai šveičia odą, suteikdamos glotnumo ir spindesio
kaip ir kitos dvi kaukės, vos tik užtepus ant odos šią ima iš kart tvinkčioti, kartais tarsi graužti, tačiau tai tik produkto veikimo būdas, nes nuplovus oda nebūna nei kiek pažeista. vėliau, kaukei išdžiuvus, šis nemalonus jausmas praeina. taip pat kaip ir kitų, dalis šios kaukės įsigeria į odą. ji ant odos džiūsta ilgiausiai. na, o dėl šveičiamųjų granulių jos prireikia daugiausiai. ją jau beveik baugiau naudoti, na o tuo tarpu kitų dviejų kaukių pakuočių net neįpusėjau. 
joje iš tiesų gausu smulkių granulių bei sėklyčių, kurios net ir tepant priemonę ant odos šiek tiek ją pašveičia. tačiau granulių tikrai nepavadinčiau švelniomis, tad šiurkščių šveitiklių nemėgstančioms šios kaukės patarčiau vengti. retkarčiais produktą tepant ant odos net ir man jo šveičiamosios granulės atrodo kiek per šiurkščios, bet plaunant gaminį nuo odos vandeniu, jos sušvelnėja. 
po naudojimo oda iš tikrųjų tampa itin glotni. būna suvienodintas jos tonas, paviršius tampa lygesnis. taip pat po naudojimo veido oda įgauna sveiko švytėjimo.
ji nesveikai skaniai kvepia braškėmis/žemuogėmis.
ši kaukė yra labai gera alternatyva toms, kurios neturi laiko veido šveitikliams, nes šios priemonės naudojimo metu, ją tepant ant odos, ši yra ir pašveičiama. aš ją į veido odą specialiai patrinu kiek ilgiau tam, kad šveičiamasis efektas būtų stipresnis.
asmeniškai aš odos priežiūrai visuomet skiriu laiko ir pastangų, tad randu laiko ir kada šveitiklį panaudoti, ir kada kaukę užsitepti, tad šia tikrai nesistengiu pakeisti savojo šveitiklio, tačiau jo naudojimą, šios kaukės naudojimo metu, tikrai sumažinu tam, kad oda nesureaguotų pernelyg jautriai ir neimtų dygti spuogai.
iš visų trijų ši kaukė man patinka labiausiai ir tikrai ją žadu įsigyti vėl. kaip jau minėjau, dėl kaukėje esančių šveičiamųjų granulių ši kaukė susinaudoja kur kas greičiau nei kitos, tačiau kaip už tokią kainą, man tai neatrodo itin didelė problema, nes produkto kaina prieinama tikrai visiems, taip pat šių gamintojų produktai dažnai būna su nuolaidomis.









Goda

No comments:

Post a Comment