Wednesday, June 18, 2014

The Body Shop Seaweed Mattifying Day Cream




  • Jūros dumbliai reguliuoja riebalinių liaukų veiklą
  • Cinkas saugo nuo inkštirų susidarymo
  • Vitaminas E apsaugo bei drėkina
  • Kremas suteikia matinį efektą
kremo naudojimo metu tikrai juo mėgavausi - itin lengva ir greitai susigerianti gelinė konsistencija bei gaivus, lengvas kvapas ypatingai pasitarnaudavo rytais, nes tarsi suteikdavo energijos bei gaivumo pojūtį. 
tokios itin lengvos gelinės konsistencijos kremo dar nesu naudojusi. ji beveik prilygsta vandeniui. 
produktas ganėtinai gerai drėkina odą, suteikia jai trumpalaikį matinį efektą bei trumpam sumažina poras. taip pat panaudojus kremą oda tampa glotni. liečiant, jos paviršius atrodydo suvienodintas, tarsi būtų išlyginti visi nelygumai. tepamas ant odos produktas akimirksniu įsigeria, taigi visiškai neprireikia laukti kol bus galima naudoti makiažą.

drėkinimo požiūriu tai nėra pats geriausias pasirinkimas. tik pradėjusi jį naudoti iškart pastebėjau, jog sausos odos plaušelių ant veido kur kas sumažėjo. palyginus su odos būkle anksčiau, kremas tikrai padėjo.  
tačiau manau, jog būtent dėl produkto suteikiamo matinio efekto oda yra išsausinama, jai nepakanka drėkinimo - ant jos vis dar galima matyti sausos odos plotelių. tik užtepus priemonę ant odos yra jaučiamas tempimo pojūtis. tikrai norėtųsi, kad kremas suteiktų odai daugiau drėgmės, arba nesuteiktų odą išsausinančio matinio efekto. 

gaminys tikrai gerai kontroliuoja riebalinių liaukų veiklą. net ir tikrai karštomis dienomis būdavau patenkinta rezultatu, nes riebalų pertekliaus odos paviršiuje būdavo labai nedaug, oda neatrodydavo blizgi.
ypatingai mėgavausi kremo naudojimu kartu su The Body Shop Arbatmedžio toniku. dėl kažkokių gaminyje esančių sudedamųjų dalių tuomet kremas ant odos dengdavosi visai kitaip - tapdavo šiek tiek riebesnis, jo reikėdavo dar mažiau ir oda gaudavo daugiau drėkinimo.

nors naudojimui kremo ir nereikėdavo daug, tačiau jis vis tiek baigėsi labai greitai, net nepastebėjau, kaip greitai baigiau jį naudoti. na o kiekis jo, kaip ir įprastų veido kremų - 50ml. 

nors ir kaip mėgavausi jo naudojimu, ypatingai žvalumo suteikiančia konsistencija bei kvapu, ar dar kartą pirksiu šį kremą nemanau, nes dabar naudojamas gaminys jį gerokai pranogsta savo drėkinamąja galia. tačiau toms, kurių oda yra riebi, o ne mišri, kremą drąsiai rekomenduoju, nes juo tikrai nenusivilsite.










Goda

No comments:

Post a Comment