Monday, June 9, 2014

Rituals Hammam Hair Care Range



Šampūnas 
  • Novatoriška apimties sistema pakelia plaukus nuo šaknų;
  • Augalinis argano aliejus išpuoselėja juos iki galiukų suteikdamas jiems žvilgesio;
  • Eukaliptas teigiamai veikia galvos odą ir suteikia nepakartojamą gaivumo pojūtį;

Kondicionierius
  • Itin lengva tekstūra;
  • Akimirksniu suteikia daugiau apimties ir žvilgesio;
  • Maitina plaukus;
  • Rozmarino ekstraktas suteikia gyvybingumo;
  • Eukalipto ekstraktas - gaivą ir aromatą.

Šampūnas gerai putoja, jo nereikia daug, gerai išplauna iš plaukų nešvarumus. tiesą sakant, jeigu taip nemėgčiau švarių plaukų pojūčio, laisvai galėčiau nesiplauti jų kiekvieną dieną, nes su šiuo gaminiu jie visiškai neatrodo pasiriebalavę. plaukai tampa švarūs, purūs, tačiau pirmą kartą naudojant dėl neįgauna daug apimties. su prieš tai naudotu Garnier Fructis Vita Boost šampūnu riebiems plaukams jie tapdavo puresni. dėl kažkokių man nežinomų priežasčių šampūno naudojimo eigoje plaukai ėmė įgauti apimties, o dienos eigoje juos peršukuojant tapdavo tartum ką tik išplauti (ir vėl įgaudavo maksimalią apimtį), tokio maksimalaus rezultato su kitais naudotais produktais man niekuomet nepasitaikydavo.
paprastai man plaunant plaukus kiekvieną dieną jie netrukus tampa nebe tokie stiprūs ir klusnūs, palaipsniui įgauna vis mažiau apimties, su kiekvienu plovimu vis keisčiau gula ir jų būna nebeįmanoma suvaldyti. tačiau naudojant šią priemonę su tokiomis problemomis nesusiduriu. savo šukuosena būnu visiškai patenkinta, plaukai visai nesusilpnėja, nepradeda slinkti. 
taip pat pastebėjau, kad šampūnas neputoja taip gerai kaip įprasti, labiau primena natūralesnį gaminį. tačiau jaudintis dėl to nėra ko - jis puikiai suputoja įtrintas į plaukus. 
nors atsižvelgiant į pastarąjį produkto požymį jo reikia truputį daugiau, skirtumas tarp reikiamų kiekių nėra didelis, net ir naudojant šampūną kiekvieną dieną jo turėtų užtekti gan ilgam laikotarpiui.

Pirmą kartą paėmus naudoti kondicionierių teko surizikuoti, nes nei ant pakuotės, nei internetinėje svetainėje nėra rašoma ar gaminys yra nuplaunamas, ar leave in. visgi nusprendusi jo nenuplauti pasielgiau teisingai :) tai, kad produktas yra nenuplaunamas man patinka dar labiau - tai ne tik kur kas patogesnis, bet ir greitesnis būdas, ypatingai plaukus trinkant rytais. Kondicionierius visiškai neapsunkina plaukų, po naudojimo jie tampa pastebimai švelnesni. tai, kad produktą naudojant kiekvieną dieną jo suteikiamas rezultatas nei kiek nesumažėja man yra didelė naujiena, nes paprastai kiekvieną dieną naudodama kondicionierių jau maždaug trečią iš eilės jo naudojimo dieną nebepastebiu visiškai jokio rezultato. pačios priemonės reikia labai nedaug, o kadangi jo konsistencija yra labai lengva ir palyginus su kitais mano naudotais kondicionieriais skysta - reikiamas kiekis dar labiau sumažėja.

vienintelis neigiamas dalykas, kuris trukdė pačioje produkto naudojimo pradžioje ir su kuriuo teko tiesiog susitaikyti yra kvapas. tai tikrai labai stipriai tiek šampūne, tiek balzame juntamas eukalipto sumišusio su rozmarinu aromatas. pirmomis dienomis jis mane nervino, nes kvapas išlieka plaukuose visą dieną, yra juntamas ne tik man, bet ir aplinkiniams ir yra per daug savotiškas - juo atsiduoti aš tikrai nenorėjau.Tačiau kuo toliau, tuo aromato unikalumas man ėmė vis labiau patikti - jis iš tikrųjų labai efektyviai atgaivina ir tarsi suteikia energijos. Tačiau jeigu būčiau žinojusi, jog kvapas taip stipriai išlieka, prieš pirkimą dar būčiau gerai pasvarsčiusi, ar verta įsigyti šią produktų liniją. kol kas manau, jog abu produktai yra verti kainų, kurias mokėjau, tačiau antrą kartą jų nepirkčiau - noriu išbandyti šios firmos plaukų priežiūros priemones su malonesniu aromatu.

Apibendrindama noriu pasakyti, jog jeigu netrukdo kvapas, tuomet šis duetas yra idealus kiekvienai efektyviai veikiančių šampūno ir kondicionieriaus ieškančiai. ši linija yra iš tiesų kokybiška, abu produktai visiškai verti savo pilnos kainos. kol kas toliau mėgausiuosi jų naudojimu, o jiems pasibaigus nepaisydama kvapo su didžiausiu džiaugsmu įsigysiu vėl (jei vis dėlto nesumanysiu išmėginti maitinamosios, ar stiprinančios plaukus plaukų priežiūros priemonių linijos). Tikrai geriausia kada nors naudota plaukų priežiūros linija. 









Goda

2 comments:

  1. Matau, kad mėgsti tai, ką darai. Tačiau siekiant geresnių rezultatų visada perskaityk savo parašytą tekstą. Visame straipsnyje gausu prieštaravimų – tu prieštarauji pati sau.
    Cituoju:
    „Šampūnas gerai putoja, jo nereikia daug..“
    Vėliau rašai:
    „taip pat pastebėjau, kad šampūnas neputoja taip gerai kaip įprasti..“
    „nors atsižvelgiant į pastarąjį produkto požymį jo reikia truputį daugiau..“
    Dar vienas prieštaravimas sau:
    „kol kas manau, jog abu produktai yra verti kainų, kurias mokėjau, tačiau antrą kartą jų nepirkčiau..“
    „kol kas toliau mėgausiuosi jų naudojimu, o jiems pasibaigus nepaisydama kvapo su didžiausiu džiaugsmu įsigysiu vėl..“
    Skaitytojas dėl tokių nuomonės svyravimų lieka šiek tiek suglumęs.

    Gali į šias pastabas neatsižvelgti. :) Tiesiog turėtum būti atidesnė. Sėkmės rašat :))

    ReplyDelete
  2. Marija - labai ačiū už pastebėjimus, pati nesuprantu kaip galėjau taip suklysti, tikrai atsižvelgsiu į pastabas. dar kartą ačiū :)
    Diana - well thank you very much! you have an awesome blog to, so I would be glad to follow you :)

    ReplyDelete