Tuesday, September 9, 2014

Nip + Fab Deep Cleansing Fix



tai turbūt pats ilgiausias produkto mėginimas ir jo atsiliepimo rašymas. tiesą sakant, šį produktą gavau praeitos vasaros viduryje ir, taip, apžvalgą mėginu parašyti nuo to laiko. jums kyla klausimas kodėl? atsakymas labai paprastas - taip jau būna, kai nusiperki produktą visiškai neatitinkantį poreikių. išmėgini jį ir supranti, kodėl nesi girdėjusi kitų žmonių apie jį kalbant - ogi todėl, kad tai yra visiškas pinigų ir laiko švaistymas. tačiau šią vasarą galiausiai susiėmiau ir prisiverčiau sunaudoti šią priemonę (o kartu ir po metų mėginimo pagaliau parašyti apie ją atsiliepimą) su sąlyga, jog iki to laiko nepirksiu visiškai jokių kosmetikos priemonių.
pradedant kalbėti apie patį produktą, pirmasis dalykas, kuris mane atbaidė akimirksniu, yra kvapas. prieš įprastą eukalipto kvapą nieko prieš nebeturiu, tačiau šiame produkte vyraujantis stiprus, cheminis eukalipto aromatas, sumišęs su kažko panašaus į vaško (prie to prieisiu vėliau) kvapu, yra neįtikėtinai nemalonus ir iš karto primena tradicinį kojų kremą.
pati produkto konsistencija žavi ne ką daugiau - tai itin keistos iš pažiūros į kremą panašios vaškinės  konsistencijos produktas. prisiekiu, jeigu kas nors mėgintų pasakyti, kad bent pusė šio produkto yra natūrali, tikrai nusijuokčiau!
vien tik dėl minėto itin dirbtino, cheminio kvapo ir vaškinės, sunkios jo konsistencijos visiškai nesinori naudoti šio gaminio, ką jau kalbėti apie rezultatą po naudojimo.
pradėsiu nuo to, kad produkto vienam naudojimui nereikia daug - visos milžiniškos pakuotės priemonę naudojant tik vakarais (jo naudojimo ir dienos metu tiesiog neiškęsčiau) turėtų užtekti maždaug dviem-trim mėnesiams.
pati priemonė, kaip jau minėjau anksčiau, labai nenatūrali. tikrai nesakau, jog kiti kasdienėje rutinoje naudojami gaminiai yra natūralūs, tačiau šios nenatūralumas tiesiog akivaizdus. pakuotėje priemonė yra panaši į paprastą kremą, tačiau pradėjus ją trinti į odą pasirodo, jog ji yra labai sunkios, į vašką panašios konsistencijos. manau prie to dar prisideda ir gamintojų nurodymas šį produktą naudoti tik ant sausos odos. taigi trinamas į odą sulig kiekvieną minute gaminį darosi vis sunkiau masažuoti į odą,  vis labiau panašėja į vašką, kol galiausiai vakarinis veido prausimas virsta fiziniu darbu. taip pat produkto trinimo į odą metu pastaroji yra labai tampoma. nemanau, jog mano odai tai suteiks labai didelę žalą, nes manoji oda dar yra palyginus jauna, tačiau vyresniems žmonėms naudojant šį produktą, rezultatas tikrai turėtų atsiliepti ateityje.
dar vienas šiek tiek nervinantis dalykas, prie kurio jau imu priprasti yra tai, jog šį prausiklį tokios jo konsistencijos dėka, yra sunku nuplauti nuo veido odos (tai užtrunka panašiai kaip ir plaunant nuo veido kaukę). na o pavargus po dienos darbų tikrai nesinori ilgą laiką stovėti prie kriauklės ir praustis veidą.
produkto suteikiamas rezultatas - švariai nuprausta oda. retkarčiais po naudojimo norisi odą pasitepti kremu, nors vakarais jo ir nenaudoju, nes būna vos vos juntamas tempimo pojūtis. o tai yra ganėtinai keista, nes priemonę trinant į odą pačioje pradžioje jis atrodo gan riebus, labiau suteikiantis odai drėgmės, o ne valantis ją.
gaminio naudojimo metu nepastebėjau jokių pokyčių ant odos. atsižvelgiant į tai manau, jog šis gaminys yra gerokai pervertintas kainos atžvilgiu. niekam nerekomenduočiau net į jo pusę žiūrėti, ar svarstyti jį išmėginti. tačiau pati ir toliau versiu save jį naudoti. tikiuosi, kitame empties įraše jūs jį išvysite :)
kai galiausiai su dideliu džiaugsmu pabaigsiu šį gaminį, ateityje prieš pirkdama šios firmos produktų prieš tai apie juos labai gerai pasidomėsiu. ir tikrai žinau, jog yra keletas itin vertinamų produktų
net jeigu produktas ir būtų ką nors gero daręs odai, jeigu rezultatas nebūtų drastiškas, nemanau, kad įsigyčiau šį gaminį vien dėl to, kad jo naudojimo procesas yra pernelyg ilgas ir sudėtingas.









Goda

2 comments:

  1. Tokios "ilgai grojancios" priemones tikrai uzknisa. Ir naudoti nemalonu, ir ismesti gaila. Nustebau, kad tai prausiklis.. Pirma mintis buvo, kad tai kremas Ukznistu slapomis rankomis sukioti ta dangteli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. visiškai pritariu. su tokiomis priemonėmis susidurti tikrai labai nemėgstu, nes paprastai nesu linkusi išmesti įsigytų produktų, juolab tų, kurie kainuoja ne per pigiausiai, tačiau juos naudodama nei kokią nors naudą jaučiu, nei malonumą. nežinau, vos pasižiūrėjus pykinti pradeda ir grynai per prievartą naudoju juos :D na man jis irgi savo išvaizda labiau į kremą panašus, tačiau tai tikrai yra prausiklis! galbūt nepaminėjau to atsiliepime, tačiau šį gaminį reikia naudoti ant sausos odos, tad su pastarąja problema nesusiduriu :)

      Delete